Šeron Stoun: Ljubav ne zna za godine

Šeron Stoun: Ljubav ne zna za godine

Autor: | 14/06/2012

0

Holivudska glumica Šeron Stoun otpočela je romansu sa znatno mlađim argentinskim modelom Martinom Mikom. Pedesetčetvorogodišnja zvezda i dvadesetsedmogodišnji mladić sve slobodno vreme provode zajedno, a nedavno su prvi put fotografisani zajedno na „Venecijanskoj plaži“ u Kaliforniji gde su proveli čitav dan. I pored toga što je zanosna plavuša duplo starija od svog dečka, njih dvoje su izgledali veoma srećno i izgleda da smatraju da godine ne predstavljaju prepreku za ljubav. Romantični par je prvo šetao plažom, a potom su otišli na ručak, da bi pri kraju dana vežbali jogu na plaži i razmenjivali nežnost naočigled svih prisutnih. Izgledaloje da je Šeron veoma zadovoljna svojim izborom, a par se nije skrivao čak ni u trenutku kada su primetili da ih slikaju paparaci.
Od kada je 2005. godine snimila drugi deo filma „Niske strasti“, ova zanosna dama se nije često pojavljivala u medijima, a o njenom emotivnom životu se vrlo malo znalo. Ona je u javnosti uglavnom izlazila sa svoja dva sina - Lerdom i Kinom, koje je usvojila 2005, odnosno 2006. Dok iz braka sa uspešnim novinarom i urednikom Filom Brostanom ima usvojenog sina Roana koji je posle razvoda pripao njenom bivšem mužu, ali holivudska zvezda ima pravo da ga viđa.
U svojim dvadesetim i tridesetim godinama, Šeron je imala buran ljubavni život. Dva puta se udavala, a producent Vilijam J. Mekdonald je svojevremeno napustio svoju suprugu zbog nje. Međutim, posle razvoda od drugog supruga nikada javno nije govorila o svojim emotivnim vezama.
- Ja sam staromodna kada su muškarci u pitanju. Volim prave mačo muškarce i ne sviđa mi se novo doba u kome muškarci postaju nežniji i sve više liče na žene - rekla je Stoun u jednom televizijskom intervjuu.
Ipak, izgleda da uživa pored znatno mlađeg partnera Martina. Njih dvoje su se upoznali u Brazilu kada su oboje prisustvovali žurki koju je organizovao magazin „Vog“. Lepa glumica je na parti došla u društvu prijateljica, ali joj je atraktivni maneken, koji je bio zaštitno lice brenda „Beneton“, ubrzo privukao pažnju. Ona nije mnogo čekala i odlučila je da mu priđe, tako da su se celo veče zajedno zabavljali, da bi na kraju zajedno napustili parti. Tada je, možda, izgledalo da ta veza neće potrajati duže od jedne noći, ali njih dvoje se viđaju već više od mesec dana, a sudeći po fotografijama sa „Venecijanske plaže strast među njima se svakim danom sve više rasplamsava.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još