Ana Štajdohar: Bračni zavet u inostranstvu

Ana Štajdohar: Bračni zavet u inostranstvu

Autor: | 13/05/2011

0

Posle četiri godine zajedničkog života Ana Štajdohar i Nikola Demonja rešili su da se venčaju. Pevačica i saksofonista jedno drugom zakleće se na večnu ljubav u avgustu, pre nego što odu na letovanje. Tačan datum još nisu odredili, a budući da ne vole klasična venčanja, Ana i Nikola će sudbonosno „da“ izgovoriti u inostranstvu. Pevačica je prepustila svom izabraniku da odluči u kom gradu će se to desiti.
- Nisam ljubitelj svadbi sa narodnom muzikom i trubačima, stotinama zvanica, sarmama i pečenjem, venčanice sa žiponom, pa zbog toga takvu neću ni imati. Dobro je što i Nikola deli moje mišljenje, pa se u tome ne mimoilazimo. Veliki sam avanturista i volim iznenađenja, zbog čega sam organizaciju našeg venčanja prepustila vereniku. U opticaju su tri grada - Rim, zato što sam vezana za Italiju, završila sam italijanski jezik i književnost, živela sam tamo, dok Nikola nikada nije bio u tom prelepom gradu za koji sam rekla da ću mu se jednog dana vratiti. Amsterdam gde je on zbog studiranja na džez akademiji proveo četiri godine, a ja ga još nisam posetila. I Pariz jer, kada se pomenu ljubav i venčanje, a ne privlači vas Las Vegas, pomislite na francusku prestonicu - objašnjava Ana koja je osvojila publiku svojim glasom još pre nekoliko godina, kada je u grupi „Tap 011“ sa još jednom koleginicom zamenila Gocu Tržan i Ivanu Peters.
Na ovo putovanje verenici planiraju da povedu samo kumove dok im se roditelji neće pridružiti, ali će sa njima po povratku u zemlju proslaviti ovaj veoma bitan događaj.
- Roditelji i ostali članovi familije Nikoli i meni neće zameriti na odluci da se venčamo daleko od Srbije, jer dobro znaju kakvo je naše mišljenje. Svakako ćemo kasnije prirediti ručak na kojem ćemo ih okupiti i sa njima proslaviti naše venčanje, tako da ih nećemo zapostaviti. Kao i svaka devojka radujem se tom danu, ali do poslednjeg trenutka neću znati kada će biti, jer to će biti najveće iznenađenje koje mi je Nikola za sve ove godine koliko smo zajedno priredio - kaže Ana.
Vest da će postati supružnici obradovala je njihove najbliže, jer Ana i Nikola su dugo već vereni, ali još ne planiraju da ih iznenade i pevačicinom trudnoćom. Par koji je stalni član emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ još ne planira da se ostvari u ulozi roditelja.
- Što se tiče potomstva još ne pravimo konkretne planove, time ćemo se baviti kada za to dođe vreme - kaže na kraju Ana koja u poslednje vreme snima svoj prvi album koji će najaviti singlom.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još