Jovana Pajić: Vesela trudnica

Jovana Pajić: Vesela trudnica

12/12/2011

0

Pevačica Jovana Pajić i njen emotivni partner, frontmen „Tropiko benda“ Aleksandar Cvetković krunisali su svoju jednoipogodišnju ljubav brakom. Skladni par venčao se najpre u crkvi „Sveti Vasilije Ostroški“ na Bežanijskoj kosi, a potom su organizovali svadbeno veselje u restoranu „Holivud“, gde su sklopili i građanski brak. Veselje je počelo u prepodnevnim satima, kada je popularni muzičar iz Leskovca sa kumovima, prijateljima i rodbinom došao u porodični stan svoje izabranice, a potom su svi zajedno krenuli ka crkvi.
- Kao što običaji nalažu, Aleksandar je najpre došao u stan mojih roditelja da me isprosi sa kumovima i nekoliko najbližih prijatelja i rođaka. Bila sam potpuno spremna u trenutku kada su gosti stigli, a pošto je tog dana bilo lepo vreme, odlučila sam da umesto cipela koje sam planirala da obujem ipak obujem sandale - počinje priču pevačica koja je u šestom mesecu trudnoće.
- Posle kraćeg veselja uz trubače, svi smo se uputili ka crkvi gde smo izgovorili sudbonosno „da“. Pošto smo i Saša i ja pobožni odlučili smo se za nešto duži obred od uobičajenog i mislim da nismo pogrešili. Što se tiče kumova, ja sam odlučila da mi svedok na venčanju bude moja drugarica s kojom se družim još od osnovne škole Tamara Stanković, dok je moj suprug za kuma izabrao svog menadžera i prijatelja Dušana Milovanovića.
Budući da su svoj najsvečaniji dan organizovali dva meseca, mladenci su se potrudili da sve bude besprekorno, pa je prostor u restoranu „Holivud“ pažljivo dekorisan detaljima u beloj, bež i zlatnoj boji. Među gostima bilo je mnogo Jovaninih i Aleksandrovih kolega, među kojima pevačica Milica Todorović i njen dečko, kompozitor Rade Kovačević, kao i Zorana Pavić sa kojom se Jovana veoma zbližila tokom učestvovanja u rijaliti-programu "Farma".
- Imali smo ootprilike tri stotine gostiju, a svakoga je na stolu čekao mali poklon u kome su se nalazili bombona, balon i sveća, što je bio naš mali znak zahvalnosti. S obzirom na to da smo oboje pevači bilo nam je mnogo bitno da imamo i dobro ozvučenje, jer znamo koliko to znači muzičarima koji nastupaju. Imali smo dva benda, najpre je nastupio sastav „No coment“, a potom i „Alegro bend“ tako da su se tokom slavlja smenjivali najpre hitovi zabavne muzike, a potom i narodnjaci - kaže lepa trudnica koja ipak nije zapevala na svojoj svadbi.
- Nisam želela da se taj dan pretvori u moju svirku, već da uživam u svakom trenutku tako da nisam uzimala mikrofon u ruke. A imali smo zaista divne bendove tako da nije bilo potrebe za tim - objašnjava Jovana na čijoj svadbi je bidermajer uhvatila njena drugarica i koleginica Tatjana Sević.
Na ovoj velikoj proslavi nastupili su i trubači koji su atmosferu na svadbi popularnog para doveli do usijanja.
- U trenutku kada su nam izneli svadbenu tortu došli su i trubači kojima su se, naravno, obradovali svi gosti. Pred kraj veselja odlučila sam da se presvučem, pa sam obukla belu haljinu i starke i čitave večeri sam igrala sa ostalim gostima bez obzira na to što sam u drugom stanju. Bila sam jako uzbuđena tog dana pa je u jednom trenutku počela da me boli glava, ali je sve brzo prošlo. I Aleksandar i ja smo se odlično proveli na našoj svadbi i taj dan će nam ostati u najlepšem sećanju - zaključuje buduća majka. 

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti