Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Volimo se kao i pre

Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Volimo se kao i pre

Autor: | 11/06/2012

0

Novopečeni supružnici Ana Štajdohar i Nikola Demonja ističu da se posle venčanja ništa bitno nije promenilo u njihovim životima. Bez velike pompe i prisustva medija, na petogodišnjicu svoje veze, popularni muzički par je izgovorio sudbonosno "da", a o prvim bračnim danima saksofonista Nikola Demonja, za "Novosti", kaže:
- Ništa se bitnije nije promenilo posle venčanja, nastavili smo da živimo i da se volimo kao i do tad.
Pevačica Ana Štajdohar i muzičar Nikola Demonja venčali su se u tajnosti, 10. aprila, na godišnjicu svoje veze, a 20. maja napravili su zabavu za članove svojih porodica, najbliže saradnike i prijatelje.
- Nismo to zamislili kao nekakav spektakularan događaj, već kao vrlo prijatno okupljanje nama bliskih ljudi u prirodi, jer smo odlučili da to napravimo na jednom lepom ranču nadomak Beograda. I zaista je bilo prijatno i lepo, jer smo se svi bar nakratko sklonili iz grada. Venčanje 10. aprila je bilo baš totalno u tajnosti, nikom nismo pričali, samo su za to znali kumovi, naši dugogodišnji prijatelji. Kad smo sklopili sve kockice, odlučili smo da 20. maja napravimo proslavu u prirodi - kaže Ana koja je tom prilikom nosila roze koktel-haljinu kreatorke Tijane Žunić sa kojom, inače, sarađuje duže vreme. Mladoženja je nosio sako, košulju, farmerke i patike, što je, kako kaže, njegova odevna kombinacija za sve svečane prilike.
- To je, u stvari, i bila poenta, da svi naši gosti dođu ležerno obučeni, da budemo opušteni, jer smo bili u prirodi, kao na izletu ili pikniku, i glupo bi bilo da smo obukli nekakve skupocene toalete - istakla je Ana koja je svom prezimenu dodala i muževljevo, ali će za javnost i dalje biti samo Štajdohar.
Pored planova na muzičkom polju, oboje se nadaju da će uskoro postati i roditelji. Ana bi želela da dobije devojčicu, dok bi Nikola, ipak, više voleo da njegova supruga prvo rodi dečaka.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin