Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Putovanje posle tajnog venčanja

Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Putovanje posle tajnog venčanja

Autor: | 29/05/2012

0

Muzičari Ana Štajdohar i Nikola Demonja, koji su se tajno venčali 10. aprila u prisustvu svojih najbližih, čim su ugrabili slobodno vreme otputovali su u Italiju, gde su obišli Firencu, Veronu, Veneciju i Bolonju, gde su proveli pet nezaboravnih dana. Po povratku sa divnog putovanja, za magazina "Hello!" govore o utiscima i planovima za svadbeni parti pod vedrim nebom koji će uskoro da upriliče.
- Bilo nam je prelepo u Italiji gde smo ostali pet dana. Obišli smo prvo Firencu gde sam bila mnogo puta, pa sam imala priliku da pokažem Nikoli taj grad, a posle toga smo bili i u Veneciji i Veroni. U Julijinoj kući postoji njena bista, po predanju muškarac bi trebalo da je uhvati za desnu dojku, a žena za ruku kako bi zauvek ostali zajedno, što smo i mi uradili. Bolonja je jedini grad u kome sam bila prvi put i fascinirana sam predivnom arhitekturom - kaže Ana koja se ovih dana priprema za svadbu.
- Želeli smo da se venčamo baš na petogodišnjicu naše veze, tako da smo to uradili u uskom krugu najbližih, a uskoro planiramo svadbeni parti. Pošto je lepo vreme, želimo da to bude na otvorenom. Skoro sve je spremno, a ja sam za tu priliku umesto venčanice izabrala prelepu roze haljinu kreatorke Tijane Žunić - kaže pevačica.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin