Ana Štajdohar: Simbioza emocija i muzike

Ana Štajdohar: Simbioza emocija i muzike

Autor: | 24/10/2012

0

Pevačica Ana Štajdohar i njen suprug, vrsni saksofonista Nikola Demonja  odličan su spoj kako na emotivnom tako i na muzičkom planu. U vezi su pet i po godina, a u aprilu ove godine daleko od očiju javnosti zavetovali su se na večnu ljubav u prisustvu najužeg kruga prijatelja i familije. Uvek nasmejana pevačica i njen bend, čiji je frontmen njen suprug, širem auditorijumu postali su poznati po učešću u veoma gledanoj emisiji „ Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Uprkos tome što je Ana završila Filološki fakultet i profesorka je italijanskog jezika, muzika je njena najveća ljubav. Iako sa suprugom mnogo vremena provodi zajedno, nikada nisu osetili zasićenje i zaljubljeni su kao i prvog dana.
- Nikola i ja godinama živimo zajedno. Naš odnos teče normalnim tokom kojim bi išao i da se nismo venčali. Brak tu ništa nije promenio, jedino što  me novinari više ne pitaju kada ću da se udam, već kada ću da rodim dete. A kada smo već kod toga, svakako planiramo da proširimo porodicu.
Skladni bračni par privlači pažnju neposrednošću, ali i prijatnim izgledom.Njihov harmoničan odnos brižljivo grade i ne dozvoljavaju da im ljubomora ili bilo šta drugo poremeti emotivni sklad.
-Ako je Nikola ponekad i bio ljubomoran, onda je to odlično sakrio. Nemojte misliti da ja nemam isto toliko povoda da budem ljubomorna kad je on u pitanju.
Simpatični saksofonista Nikola veoma je pažljiv prema Ani i često je iznenadi i obraduje sitnicama.
-Nisam baš romantična osoba, ali pažnju izuzetno volim i cenim.Ono što bih volela da dobijam, to i pružam.
Jedina dama u bendu ima povlašćen položaj, a sa kolegama se odlično slaže i privatno.
-Volim ženski rod, imam mnogo drugarica, ali sa muškarcima je lakše sarađivati. Priznajem, u potpunosti uživam u ulozi Štrumfete.Jedina mana je što vole da pričaju o fudbalu.
Iako je po obrazovanju profesorka italijanskog, kada su je kao devojčicu pitali šta bi volela da bude kada odraste, uvek je odgovarala da želi da postane pevačica.
- Iako sam po profesiji profesor, podijum ispred školske table, pred publikom koja sedi u klupama, nije mi privlačan. Ko zna, ako dođu crna vremena, možda se okušam i u tome, ipak je to jedini način da imaš školske raspuste sve do penzije.
Popularnu pevačicu je kao devojčicu čuvala Lepa Brena što je možda sudbinski uticalo da njen životni poziv bude baš pevanje.
-Bila sam beba u to vreme. Danas to izgleda potpuno neverovatno i meni samoj. Stvarno sam polaskana.
O muzičkim planovima Ana kaže:
-Skovali smo pakleni plan, predstojeći meteorološki ružan period provodićemo u našem zajedničkom kreativnom kutku u kome ćemo napraviti nove pesme.

Piše: Jelena Vlahović
Foto: Stefan Koković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još