Ana Štajdohar: Tuga zbog gubitka bebe će vremenom splasnuti

Ana Štajdohar: Tuga zbog gubitka bebe će vremenom splasnuti

Autor: | 16/07/2013

0


Pevačica Ana Štajdohar i njen suprug, saksofonista Nikola Demonja, koji zajedno nastupaju u popularnoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na televiziji "Prva", iza sebe ostavljaju dane neizvesnosti i bola. Bračni par muzičara, koji je venčanje upriličio pre godinu dana, nedavno se suočio sa velikim gubitkom. Ana Štajdohar izgubila je bebu u drugom mesecu trudnoće, što je poremetilo tok njihovog života. Ipak, Ana i Nikola pokušavaju da prebrode težak period i da sa verom u bolje dane nastave da se bave svojim poslom.
Plavokosa Beograđanka, koja je nedavno snimila spot za svoju novu pesmu “Neko kao ti”, ljubazno je potvrdila istinitost saznanja do kojih je magazin "Hello!" došao.
- Izgubila sam bebu. Ne znam šta bih o tome više rekla. Ne znam zbog čega se to desilo. Tužna sam. Život ide dalje, i tuga će s vremenom splasnuti - prokomentarisala je za magazin "Hello!" lepa pevačica sa diplomom Filološkog fakulteta.
Nekadašnja pevačica grupe "TAP 011" vest da će postati majka poverila je samo najbližim prijateljima i članovima porodice, budući da se radilo o ranoj trudnoći, ali je ta informacija dospela u medije. Uprkos nemilom događaju i bolu koji još nije minuo, Ana s optimizmom razmišlja o narednom periodu, ne dozvoljavajući da je tuga preplavi.
Pre nešto više od mesec dana tridesettrogodišnja Ana je sa četiri godine mlađim suprugom Nikolom obeležila prvu godišnjicu braka. Par se posle godinu dana zabavljanja verio, a nakon pet godina veze stali su na "ludi kamen". U aprilu prošle godine venčali su se u opštini, dok su mesec dana kasnije upriličili žurku na jednom popularnom imanju pored Pančeva.
Supružnici su o svom harmoničnom odnosu pričali na prvu godišnjicu braka za magazin "Hello!", objašnjavajući da je njihovoj iskrenoj ljubavi vreme samo saveznik i prijatelj.
- Mislim da smo potpuno normalni i razumni supružnici, trudimo se da se čuvamo i poštujemo, jer to su, pored ljubavi i "hemije", koji nam svakako ne nedostaju, dve najvažnije stvari za odnos dvoje ljudi. Mnogi očekuju da čuju šta se to promenilo sada kada smo u braku, kao da smo otišli na drugu planetu pa ih zanima ima li tamo života. Brak, bar u našem slučaju, ništa kapitalno nije promenio. Možda, eventualno, to što nas češće pitaju kada ćemo imati decu - rekla je tada talentovana muzičarka, a poslovno-bračni par, koji skupa nastupa u zemlji i inostranstvu u "Bendu Ane Štajdohar", nije krio da priželjkuje da se ostvari u najvažnijoj i najodgovornijoj životnoj ulozi.
- Za sada smo nas dvoje porodica, ali svakako imamo želju da postanemo roditelji, da osetimo i taj nivo bliskosti - rekla je Ana. Njen suprug je dodao:
- Ja jedva čekam da dobijemo bebu. Radujem joj se unapred, kad god došla.
I pored gubitka bebe koju su željno čekali, po prirodi optimisti i borci, Ana i Nikola će zajedničkim snagama, pre svega ljubavlju i podrškom, jedno drugome biti oslonac i brzo preboleti nemili događaj.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: Stefan Koković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još