Nikolija Jovanović: Ne robuje predrasudama

Nikolija Jovanović: Ne robuje predrasudama

Autor: | 09/06/2011

0

Nije samo Vesna Zmijanac srećna u ljubavi sa svojim izabranikom Željkom Rstovićem već i njena kćerka Nikolija Jovanović uživa u novoj romansi. Naslednica folk zvezde već dva meseca je u vezi sa grčkim sportistom Atanasiosom Filatlitikosom. Par se upoznao u jednom noćnom klubu preko zajedničkih prijatelja. Jedno drugom u potpunosti odgovaraju, oboje su veoma ambiciozni i obožavaju provod, pa zajedno redovno obilaze najpoznatija mesta za noćni provod. Budući da je Nikolija rešila da krene majčinim stopama, nedavno je snimila singl i počela je da nastupa u Atinu, a jedan od njenih najvatrenijih fanova upravo je njen novi izabranik. To što je Nikolija za svog novog dečka odabrala tamnoputog momka nikoga nije iznenadilo, pa ni njenu majku. Poznato je da je učesnica rijalitija „Vip Survivor“ već bila u vezi sa crncem, poznatim grčkim didžejom Kasom Kostasom, kada ju je Vesna podržala, tvrdeći da joj nije bitno kojoj rasi pripada izabranik njene kćerke, već joj je važno da je srećna pored njega. I ovoga puta je tako, jer pevačica, kojoj je najbitnije da Nikolija završi fakultet, stoji iza svake odluke svoje jedinice.
Dvadesetjednogodišnjoj Nikoliji, i pored toga što je emotivno ispunjena, na prvom mestu su dalje školovanje i studentske obaveze na „Američkom univerzitetu“ u grčkoj prestonici koje ne zapostavlja. Dobro se organizovala i za sve ima vremena, predavanja na fakultetu ne propušta, redovno polaže ispite, izlazi po diskotekama, nastupa i provodi se sa dečkom koji je od nje mlađi godinu dana. Iako joj je sa Atanasiosom lepo, Nikolija još ne namerava da ga upozna sa majkom, dok ne bude sigurna da je reč o ozbiljnoj vezi.
- Tačno je da sam već dva meseca u vezi. Moj dečko je sportista i mlađi je od mene godinu dana. Ne planiram ništa ozbiljno, jer za udaju mi je još rano. O tome uopšte ne razmišljam. Moje veze nisu statične, zabavljam se, što je prikladno mojim godinama i lepo mi je. Roditelje nisam upoznala sa dečkom, jer za tim nema potrebe - kaže Nikolija koja će uskoro ugostiti majku i njenog partnera Željka u Atini.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti