Vesna Zmijanac prozvala ćerku na Instagramu: Lele Nikolija!

Vesna Zmijanac prozvala ćerku na Instagramu: Lele Nikolija!

Autor: | 27/12/2019

0

Vesna Zmijanac je folk diva koja je u jeku svoje popularnosti imala scenski nastup koji je bio seksepilniji i drugačiji od svih ostalih pevačica.

Vesna Zmijanac je pravila  pesme i spotove koji su uzburkali javnost, a njena ćerka je nastavila njenim stopama.

Nikolija Jovanović se ne bavi istom vrstom muzike kao njena mama Vesna Zmijanac, ali joj je stil jednako provokativan i drugačiji.

I mama i ćerka su vrlo aktivne na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu.

Nikolija objavljuje provokativne fotografije, na radost svojih fanova, ali budnom oku njene majke ništa ne promiče.

Nakon što je Nikolija postavila fotografiju gde je pomalo "golišava" na hladnoći, Vesna je odreagovala komentarom, na šta je Instagram eksplodirao:

- Lelelee lele... a jajnici, a bešika, a bubrezi Nikolijaaaaaa - napisala je Vesna Zmijanac što je izazvalo salve smeha kroz komentare i emotikone, a ćerka je uzvratila na zanimljiv način - emotikonima kojima eksplodira glava!

Simpatična prozivka slavne mame na Instagramu ubrzo je postala hit, a rečenica "Lele Nikolija" brzo je postala interna zabava na Instagramu.

Ipak, Vesna Zmijanac bezrezervno podržava svoju ćerku u svemu što radi, ali joj se ne meša u izbor pesama i načina interpretacije.

Vesna Zmijanac je jedna od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šou-biznis u domenu javnog nastupa, spotova i scenskog izgleda.

Vesna Zmijanac inače voli da kaže ono što misli, mada se njenoj ćerki ponekad to i ne dopada. Ipak, uvažava svaki njen savet.

Kada je Nikolija objavla spot za pesmu pod nazivom “Malo”, mama nije bila oduševljena.

- Mama je rekla da je odvratno. Ja sam joj rekla da moraju da se dešavaju promene, a ona me je pitala “Kakva je to promena, kad je na gore?”. Relji je bilo simpatično, ali on je muško, kao muško, ne znam kakva bi to promena morala da bude da bi on primetio – rekla je mlada pevačica.

https://www.instagram.com/p/B5-0P_rJv38/

Inače, od kako je postala baka, pevačica Vesna Zmijanac ne pojavljuje se u javnosti. Kako po gradskim krugovima kruže priče, ona se u potpunosti prepustila ulozi bake, te pored roditelja ona vodi računa o unuci Rei.

Od kako je postala baka pevačica Vesna Zmijanac se retko pojavljuje u javnosti

Nikolija je rekla da ne žive sa njenom majkom, već da ona svakodnevno dolazi u njihov stan na Vračaru.

– Nismo živeli sa mojom mamom ni ranije, da bi primetili neku razliku kako je kada ona ode na put ili nije sa nama. Svakako da nedostaje njen ručak kada na primer ode u Atinu da se odmori, a poznato je da odlično kuva, tako da se uvek iznova radujemo njenoj kuhinji i jelima koje sprema. Verujte da i Rea obožava bakinu kuhinju i sve ono što spremi – izjavila je Nikolija u nedavnom intervjuu za domaće medije, koja je tada napomenula da je mami savetovala da uspori tempo.

https://www.instagram.com/p/B4pjhgKnwCm/

- Rekla sam joj „mama, molim te, smanji posao“, pošto radi otkad je bila devojčica od osamnaest i dvadeset godina. I stvarno ne znam šta je sa njom, nije mi jasna uopšte. Rekla sam joj „stani sa nastupima, jer ti je to mnogo brz tempo koji zna da umori“ - ispričala je brižna ćerka.

Ali, Vesna Zmijanac ne posustaje, jer samo jedan se život ima, zar ne?

https://www.instagram.com/p/B5YqkFahjo9/

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti