Jelena Karleuša: U korak sa svetskim divama

Jelena Karleuša: U korak sa svetskim divama

Autor: | 21/06/2011

0

Jelena Karleuša je nedavnom kreacijom koju je ponela dokazala jednu od definicija dobro obučene žene: idealno odevena je ona žena koja se u onom šta nosi dobro oseća, pa se to i vidi.
Ponevši haljinu sa potpisom „Guči“, veoma popularnu među svetskim zvezdama i damama od stila, poznata pevačica je pokazala umešnost u odabiru prave toalete u kojoj pleni, a koja njenom telu i boji kose savršeno pristaje.
Jelena, koja je više puta nezvanično proglašavana za najbolje obučenu zvezdu, ove godine je dobila priznanje za najbolju stilsku transformaciju. Pop pevačica za magazin „Hello!“ kaže da ne voli uniformisanost i da se nikad nije plašila eksperimentisanja u modnom izrazu.
- Muzika i moda su neraskidivo povezane u mom slučaju. Još od osnovne škole razlikovala sam se od druge dece po tome što sam stalno eksperimentisala odećom. Bila sam vrlo hrabra i nekonvencionalna u izboru garderobe, tako da sam često bila na „udaru nerazumevanja“. Osim muzikom, svoja osećanja, stil i ekscentričnost najbolje izražavam modnim eksperimentima. Smatram da lični stil i dobar ukus ne mogu da se kupe. To je urođeno, kao što su urođeni i elegancija, harizma ili ekscentričnost. Neko je jednostavno rođen sa stilom i za male pare može da izgleda šik i skupo, a neko i u najskupljoj garderobi izgleda pase. Mrzim praćenje trendova po svaku cenu, što će vam reći svaka osoba od stila. Volim da prilagodim trend sebi, svom ukusu i telu. Kupujem stihijski, po osećaju, retko iz nekog posebnog razloga. Volim određene dizajnere u čijim se kreacijama osećam posebno i drugačije. Mrzim uniformisanost bilo koje vrste i ne plašim se igranja sa modnim detaljima - kaže o svom modnom izrazu pevačica koja je svojim odevanjem uvek izazivala veliku pažnju javnosti, a kojoj su modni kritičari davali najviše ocene za originalnost i znalačko uklapanje odevnih predmeta.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti