Jelena Karleuša-Tošić i Duško Tošić: Uživanje u ljubavi kao životna deviza

Jelena Karleuša-Tošić i Duško Tošić: Uživanje u ljubavi kao životna deviza

Autor: | 06/04/2011

0

Protekle nedelje je muzička zvezda Jelena Karleuša sa suprugom Duškom Tošićem, poznatim fudbalerom „Zvezde“, otputovala na dvodnevni odmor u Beč. U glavnom gradu Austrije oni su uživali u romantici i ljubavi, koja je sve jača među njima. Slavni bračni par, koji ima dve preslatke devojčice, Atinu i Niku, odlučio je da na dva dana „eskivira“ roditeljske obaveze i uživa jedno u drugom uz zvuke valcera u čuvenom gradu „na lepom plavom Dunavu“. Naime, kako je talentovani dvadesetšestogodišnji igrač od kluba dobio dva dana odmora, odlučio je da svoju suprugu odvede na mini-odmor u Beč.
Zaljubljeni supružnici bili su smešteni u deluks apartmanu elitnog „Grand hotela“, koji je poznat po svojoj klasičnoj arhitekturi, ali i visokim cenama smeštaja. Da defanzivac „Zvezde“ čini sve da obraduje svoju poznatu suprugu govori i to da su vreme preko dana provodili u šopingu, a uveče su odlazili na intimne romantične večere, uz sveće i vrhunsku gastronomsku ponudu.
Koliko je pop pevačici, čija je pesma „Muškarac koji mrzi žene“ postala veliki hit, prijao dvodnevni boravak u evropskoj prestonici kulture Jelena je pokazala time što je na svoj profil društvene mreže „Fejsbuk“ stavila sliku na kojoj je „ušuškana“ pored supruga u krevetu. Jelena je bila zadovoljna što je sa Duškom po lepom i sunčanom vremenu uživala u romantičnim šetnjama i obilasku istorijskih i kulturnih znamenitosti grada u kojem su živeli i radili Mocart, Betoven, Hajdn i Šubert.
Paru je u jednom od najposećenijih svetskih gradova dva dana bilo dovoljno da posete najzanimljivije značajne destinacije: dvorac Šenbrun i Belvedere, zatim dvorac Eugena Savojskog, kao i čuveni dvorac iz perioda Habzburške monarhije Hofburg. Pored toga, videli su i zgradu Opere i gradsku kuću Rathaus, kao i simbol grada, impozantnu katedralu svetog Stefana, koja je smeštena u centru Beča. Posetili su i neke popularne kafee i poslastičarnice u centru grada, kao i čuvene restorane. Videli su spomen-ploču Dositeju Obradoviću u ulici u kojoj je slavni prosvetitelj živeo.
Arhitektura ovog grada ponovo je opčinila bračni par opijen ljubavlju, koji je proveo dva čudesna dana u suncem okupanom Beču.

 

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti