Žarko i Bojana Lazić: Uz pomoć voljene osobe sve je lako

Žarko i Bojana Lazić: Uz pomoć voljene osobe sve je lako

13/07/2011

0

Glumac i televizijski voditelj Žarko Lazić, koji je simpatije gledalaca osvojio emisijom „U tuđoj koži“, poslednjih meseci vredno radi na novom projektu. Od avgusta počeće da se prikazuje šou „Vitezovi iz blata“, koji već mnogi nazivaju srpskom verzijom japanskih „Nindža ratnika“. Parcela na obali Dunava, u blizini Pančevačkog mosta, mesto je gde Žarko provodi najviše vremena, a svaki detalj osmislio je uz pomoć supruge Bojane, koja se priključila kreativnom timu ovog šou-programa. Ubrzo će mu se pridružiti i prijatelj Marinko Madžgalj, koji će se zajedno sa njim naći u ulozi komentatora.
- Ne mogu da kažem da sam osmislio „Vitezove“ jer takve televizijske forme već postoje u svetu. Želeo sam da prvi serijal napravim još pre četiri godine, ali nisam imao odgovarajuće uslove. Kada sam pronašao idealnu parcelu, krenuo sam u realizaciju projekta. Produkcija „Šedou“ potpisala je ugovor sa Udruženjem za zaštitu prirode „Zelena senka“, koje nam je dalo prostor na kome smo napravili pristojan poligon od dve stotine metara sa dvanaest etapa - priča Žarko dok radnicima daje uputstva za postavljanje prepreka, koje će učesnici morati da pređu za što manje vremena. Najsrećniji će osvojiti stan u Beogradu.
- „Vitezovi“ će pre svega biti šou-program, pa onda takmičenje. Napravićemo i VIP izdanje u kojem će se pojaviti sve poznate ličnosti koje budu želele da vide koliko su vešte i spretne u akrobacijama.
U svemu što radi Žarko ima podršku supruge Bojane, nekadašnjeg modela i voditeljke. Televiziju „Hepi“, na kojoj je bila jedna od voditeljki rijaliti-programa „Parovi“, napustila je da bi se posvetila porodici, pre svega jednoipogodišnjem sinu Matei. Osim što je zauzeta majčinskim obavezama, suprugu pomaže u produkciji koju je osnovao pre nekoliko godina.
- Bojana i ja smo zajedno u svakom projektu. Odlično se slažemo i dopunjujemo. Ona je televizijski tip, završava studije novinarstva i sada mi pomaže da lakše savladam izvesne prepreke - sa ponosom govori o odnosu sa životnom izabranicom.
Bojana je u srpsku prestonicu došla kao najlepša devojka Crne Gore sa stipendijom za školovanje. Fakultet još nije završila, ali je zahvaljujući modelingu upoznala supruga. Njihov susret dogodio se pre tri godine na autobuskoj stanici kod Centra „Sava“. Oboje su čekali prevoz za Grčku gde su se uputili zbog snimanja spota grupe „Flamingosi“.
- Ognjen me je pozvao da učestvujem u spotu. Dugo sam se premišljala, ali sam na kraju odlučila da prihvatim ponudu, jer se putovalo na sedam dana. Sve to mi je izgledalo kao priliku za odličan provod i nisam ni slutila da ću zahvaljujući tom putovanju zasnovati porodicu. Žarka je pozvao Marinko, sa kojim je u to vreme igrao predstavu. I on je danima razmišljao da li da pođe, ali je na kraju prihvatio - priseća se Bojana njihovog prvog susreta.
- Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne - kaže Žarko.
Posle manje od godinu dana veze rešili su da svoju ljubav krunišu brakom. Ubrzo im se rodio sin Matea kome su potpuno posvećeni. Svoj odnos zasnivaju na velikom poverenju i jedno prema drugom nemaju tajni. O svemu razgovaraju i savetuju se prilikom svake odluke.
- Naš brak se zasniva na uzajamnom poštovanju i toleranciji. Od prvog dana se mnogo volimo, a kako vreme protiče, naša ljubav je sve veća. Jedno drugome dajemo vetar u leđa u svemu što radimo, a nismo kamen spoticanja - priča Žarko.
Krajem jula par će proslaviti drugu godišnjicu braka. Osim što će obeležiti dan kada su izgovorili sudbonosno „da“, rešili su da obnove dati zavet.
- Napravićemo reprizu našeg venčanja, Bojana će nositi venčanicu, restoran će biti posebno dekorisan, biće tu muzika, kumovi, veliki broj zvanica. Sve isto kao pre dve godine.
- Žarko je došao na tu ideju kada je nedavno prisustvovao svadbi našeg prijatelja. Pošto sam u to vreme boravila sa sinom kod roditelja u Crnoj Gori pozvao me je i pitao da li želim ponovo da se udam za njega. Ovo „venčanje“ razlikovaće se od prethodnog samo po tome što je sada tu naše dete. Ukoliko ne uspemo da se organizujemo za 26. jul, sve ćemo upriličiti 2. septembra
- kaže Bojana.
Porodica Lazić nedavno je bila u centru skandala kada je Žarka bivša supruga Ksenija sa kojom ima sedmogodišnjeg sina Andriju optužila da ju je tokom braka fizički maltretirao i da se ne interesuje za svog sina. I pored ozbiljnih optužbi, Žarko i Bojana su ostali jaki ,ne dozvoljavajući da bilo šta poljulja njihov harmoničan odnos.
- Supruga sam upoznala pre tri godine kao razvedenog muškarca i fenomenalnog oca. Oduševilo me je kako se ponaša prema Andriji i kakav odnos ima prema porodici. To je presudilo da ga izaberem za životnog saputnika i oca svog deteta. U životu nikoga prva nisam napala, ali kada me diraju, branim se kao lavica, pogotovo štitim porodicu. Zbog te priče nije mi bilo svejedno, ali dobro znam šta je istina, ko je Žarko, kakav je brak imao sa tom osobom i koliko je njihova veza trajala - hvali Bojana supruga.
- Priča koju je ispričala ta žena je neistinita. Nikada ne govorim loše o ljudima, naročito ne o onima sa kojima sam nekada bio u vezi. Ta situacija je mene i Bojanu ojačala. Nimalo nije poremetila naš život jer nas niko ne može da uzdrma. Sa starijim sinom sam u odličnim odnosima i ne viđam ga samo onda kada nam njegova majka to ne dozvoljava. Njeno pojavljivanje u medijima nije uticalo na njega, bio je zaštićen od loših komentara. Matea i on se vole, sa Bojanom je izgradio odličan odnos i svi zajedno činimo jednu harmoniju. Inače, sa tom osobom sam bio u braku tri meseca, za to vreme sam preživeo agoniju i pobegao sam od nje. Nismo se sporazumno razveli, ja sam podneo zahtev za razvod - kaže na kraju Žarko.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Janko Petrović

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još