Sanja Marinković: Venčanje kao iznenađenje

Sanja Marinković: Venčanje kao iznenađenje

10/10/2011

0

Voditeljka popularne emisije „Magazin In“, a odnedavno i šou-programa „Bračni sudija“, Sanja Marinković krajem oktobra izgovoriće sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem emotivnom partneru Aleksandru Uhrinu, sa kojim ima trogodišnjeg sina Strahinju. Tridesetsedmogodišnja brineta i uspešni filmski i televizijski montažer već pet godina uživaju u skladnoj ljubavnoj romansi. Prošle godine na Sanjin rođendan, 2. marta, na žurki iznenađenja atraktivna voditeljka doživela je jedan od najromantičnijih trenutaka u životu, kada joj je izbaranik njenog srca poklonio verenički prsten i pitao je da se uda za njega. Danas, posle nešto više od jedne godine, njih dvoje se lagano i bez stresa pripremaju da načine korak dalje - za intimno venčanje. Sanja je presrećna jer je njen budući suprug celokupnu organizaciju venčanja preuzeo na sebe, tako da će ceremonija tog svečanog čina i sve vezano za taj dan za voditeljku do 30. oktobra ostati tajna.
- Taj datum smo Aleksandar i ja izabrali jer ima simboliku za nas, naime te nedelje pre nekoliko godina započeli smo da se zabavljamo. Godinama pomeramo čin formalnog sklapanja braka, ne zbog naših intimnih problema već zbog različitih okolnosti. Ovog puta naš trogodišnji sin je prelomio i ubrzao celu strar. Nedavno nas je pitao: „Mama, tata, da li je bilo vaše venčanje?“ Samo smo ga zbunjeno pogledali i zanemeli. Verovatno je pod utiskom nekog crtanog filma u kome je gledao venčanje postavio to pitanje. Shvatili smo da je krajnje vreme da ozakonimo našu vezu - kaže na početku razgovora za magazine “Hello!” jedna od omiljenih voditeljki televizije “Pink” Sanja Marinković.
Kako je vaš sin reagovao kada ste mu saopštili da ćete vi i vaš suprug konačno da se venčate?
- Kada smo nakon naše odluke i zakazivanja venčanja šaljivo upitali Strahinju da li hoće da dođe na našu svadbu, odgovorio je potvrdno, ali samo pod uslovom da povede brata Mateu i da obuče poseban kostim za tu priliku. Zamislio je da tog dana bude patuljak Ben ili neki drugi junak iz njegovog omiljenog crtanog filma. Veoma nas je zasmejao.
Zna li Strahinja uopšte šta reč „venčanje“ znači?
- Naravno da ne zna, samo zna da je to neka dobra žurka i da se dobro provodi. A takva će i biti zabava povodom našeg venčanja, to zna samo moj budući suprug.
Budući da ste perfekcionista u poslu, uznemirava li vas činjenica što ne znate detalje tog svečanog čina?
- Ni najmanje. Štaviše, zbog toga sam vrlo srećna i mislim da sam privilegovana žena. Retko se dešava da celokupnu organizaciju venčanja suprug dobrovoljno preuzme na sebe, jer to u većini slučajeva izaziva priličan stres. Budući da je sve sam osmislio, Aleksandar mi je rekao da ga ništa ne pitam i da samo pokušam da se opustim.
Priželjkujete li veliku svadbu ili intimnu ceremoniju?
- Poznavajući ukus mog supruga, sigurna sam da neće biti velike svadbe i uobičajnog folklora. Šalila sam se sa Aleksandrom da je možda najbolje da dovedemo matičarku u naš dom, da se venčamo pored šporeta i da to završimo. Na to se samo nasmejao i rekao „Ne može to tako“.
Planirate li da zadržite svoje ili da uzmete suprugovo prezime?
- Uzeću suprugovo prezime Uhrin, ali budući da sam na televiziji već petnaest godina poznata po prezimenu Marinković, mislim da će se u javnosti to prezime i dalje vezivati za mene, dok će Uhrin ostati samo u dokumentima.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još