Sanja Marinković: Suprug sprema venčanje

Sanja Marinković: Suprug sprema venčanje

29/09/2011

0

Voditeljka emisije "Magazin In" i "Bračni sudija" Sanja Marinković najzad će se venčati sa dugogodišnjim verenikom Aleksandrom Uhrinom krajem oktobra. Kada i gde će se udati, da li će to biti građansko ili crkveno venčanje ni sama Sanja ne zna jer kako je rekla "njen budući muž sve to organizuje u tajnosti". Par već nekoliko godina živi zajedno i imaju sina Strahinju, pa su u više navrata najavljivali da će se venčati, ali taj plan se ipak na kraju izjalovi.
- Ja ne znam ništa o venčanju - rekla je Sanja za Novosti online.
- To sve organizuje moj muž. Znam samo da to neće biti uobičajna svadba. Folklor, običaji, svatovi i ceremonija nisu deo žurke koja će se održati krajem oktobra, početkom novembra.
Ipak, Sanja kaže da uopšte nema tremu što će ozakoniti dugogodišnju vezu sa Uhrinom.
- Nemam tremu. Nas dvoje već dugo živimo zajedno. Toliko puta smo najavljivali venčanje, ali uvek smo ga odlagali što zbog sina, što zbog putovanja. Ja se radujem svadbi jer će biti iznenađenje za mene. Nas dvoje ustvari pravimo sve to zbog naših prijatelja, a ne zbog nas samih.
Sanjina mama ipak misli da svadbe neće biti. Kada je nedavno gostovala kod Ognjena Amidžića Sanja se izlanula da će se uskoro venčati pa je rekla da će je majka ubiti jer ni njoj o tome ništa nije pričala.
- Kada sam došla kući posle emisije majka mi ništa nije rekla jer izgleda ni sama ne veruje da će venčanja biti. Samo mi je rekla "Ti si to toliko puta najavljivala da u to uopšte ne verujem"!

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin