Svi se pitaju: Da li se razvodi Sanja Marinković?

Svi se pitaju: Da li se razvodi Sanja Marinković?

Autor: | 08/04/2020

0

Sanja Marinković muž - glavna je tema ovih dana u Srbiji, pored korona virusa. Svi se pitaju da li se popularna voditeljka razvodi i hoće li staviti tačku na svoj brak.

Sanja Marinković je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji koja svake nedelje osmišljava emisiju pod nazivom “Magazin IN”. Domaćin je mnogih poznatih ličnosti koje ulepšavaju svako popodne tokom vikenda. Karijeru je gradila postepeno, a poslom novinara i voditelja bavi se od 1996. godine. Oduvek je bila profesionalna i nije eksponirala u javnosti svoj privatan život i lične stavove.

Osim medijima, Sanja se bavi i pisanjem, pa je objavila dve knjige “Moja tajna – ljubav, vežbanje” 2012. godine i “Moja mera sreće” 2017. godine.

https://www.instagram.com/p/B4Hf1Ydn9m1/

Njen privatni život dodatno je potpirivao maštu gledalaca njene emisije, kao i obožavatelja, baš zbog toga što ona nikada nije govorila javno o tome.

Ko je muž Sanje Marinković?

Voditeljka je uvek krila svoj privatni život iako su brojne poznate ličnosti otvarale dušu u njenoj emisiji i bacale sve karte na sto. Sanja se uvek držala po strani, kao i njena koleginica i dugogodišnja prijateljica Vesna Dedić.

Obavijene velom misterije, nikada nisu dozvoljavale publici da ih zaista upozna. Voditeljka je rođena 1974. godine, ali sve do njene udaje nije se ništa znalo o njenom ljubavnom životu.

Muž Sanje Marinković zove se Aleksandar Uhrin i on je montažer i reditelj. Sanja i Aleksandar upoznali su se tokom snimanja.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=534044649955118&set=pb.100000487635433.-2207520000..&type=3&theater

Kako voditeljka kaže, to je bila obostrana ljubav na prvi pogled. Tokom snimanja razgovarali su samo nekoliko minuta, ali je Sanja odmah uvidela da je to idealan čovek za nju. Nedugo nakon upoznavanja počeli su da se zabavljaju. Godine 2007. dobili su sina Strahinju, ali nisu odlučili da stanu na ludi kamen, već su to učinili četiri godine kasnije.

Sanja Marinković muž – Kako su se venčali?

Sanja i Aleksandar živeli su u zajednici i odgajali dečaka bez velikih planova za venčanje. Ipak, jednog dana je njihov sin postavio pitanje, zbog kojeg su odlučili da je vreme da ozakone svoju vezu.

Godinama pomeramo čin formalnog sklapanja braka, ne zbog naših intimnih problema već zbog različitih okolnosti. Ovog puta naš trogodišnji sin je prelomio i ubrzao celu strar. Nedavno nas je pitao: „Mama, tata, da li je bilo vaše venčanje?“ Samo smo ga zbunjeno pogledali i zanemeli. Verovatno je pod utiskom nekog crtanog filma u kome je gledao venčanje postavio to pitanje. Shvatili smo da je krajnje vreme da ozakonimo našu vezu”, rekla je voditeljka Sanja.

https://www.instagram.com/p/B-Kv1OTHo0G/

Imali su jedno od najmisterioznijih i najzanimljivijih venčanja na javnoj sceni. Naime, 2011. godine, nakon što su odlučili da ozakone svoju vezu, Aleksandar je preuzeo na sebe kompletnu organizaciju venčanja.

Par se venčao u limunizi dok su se vozili ka aerodromu. Sanja Marinković nije nosila večanicu, već je odabrala elegantnu crvenu haljinu, a njen muž je nosio tamno plavi sako i sive pantalone. Nakon venčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama otputovali su u Pariz. “Svadbeni vikend“ trajao je nekoliko dana, a sve vreme su slavili lep događaj. Odlazili su na večere i paboce, a nakon slavlja, vratili su se u Beograd.

Sanja Marinković muž – Kraj braka?

Već više od pola godine u medijima se provlači trač da je braku Sanje Marinković došao kraj. Ona u početku nije ni potvrđivala, ni demantovala ove navode.

Teme koje se tiču ljubavi su izuzetno osetljive. Mogu samo da kažem da, kao i većina nas pred Novu godinu pravim spiskove, a na tom spisku su mi želje vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i naravno želje za ljubav. Želim da u 2020. godini budem najvoljenija žena, od jutra do večeri, e sad da li će to biti u braku ili ne, to ću da razmislim”, rekla je Sanja pred kraj 2019. godine.

https://www.instagram.com/p/B9P6bVAnr8B/

Razvela se zvanično još nisam, što ne znači da neću. Volela bih da sam se zaljubila, ali još uvek nisam. Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Videćemo da li će ljubav pobediti strah od odlaska. Potreba za ljubavlju, nežnošću i šaputanjem na jastuku kod nas žena zauvek ostaje ista, a ja se ne zadovoljavam mrvicama, bez obzira na godine zajedničkog života”, bila je iskrena Sanja. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Svakako, Sanja će ostati dosledna sebi, jer ona važi za jednu od najjačih žena na javnoj sceni. Voditeljka je osoba koja drži do sebe i puna je samopouzdanja, pa tako i ne sumnjamo da će doneti najbolju odluku.

Čitajte Hello magazin o poznatima. Svakodnevno vam prenosimo sve detalje iz života javnih ličnosti!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic