Sanja Marinković objavila vodič za zdrav život

Sanja Marinković objavila vodič za zdrav život

Autor: | 16/10/2012

0

Popularna voditeljka televizije "Pink" Sanja Marinković i izdavačka kuća "Laguna" su 10. oktobra objavili vodič za oblikovanje tela i pravilnu ishranu "Moja tajna – ljubav, vežbanje, kuvanje". Autorka popularne emisije „ Magazin in“ je povodom objavljivanja svoje prve knjige izjavila:
- Nadam se da će "Moja tajna - ljubav, vežbanje, kuvanje" svim ženama pružiti savete kako da budu srećne i zadovoljne svojim životom i izgledom ukoliko svakoga dana odvoje vreme za sebe i svoje telo. Za samo 20 minuta svakodnevnog vežbanja i uz vodič za pravilnu ishranu ponovo ćete se zaljubiti, ali u sebe. Kroz anegdote iz mog privatnog i poslovnog života kuvanje će se
, verujem, pretvoriti u vaš omiljeni vid zabave tako da više nikada nećete pronalaziti izgovore da nemate vremena ili mogućnosti da sami spremite ukusno i u isto vreme niskokalorično jelo.
Sanja se potrudila da u ovom vodiču sabere i budućim čitateljkama predstavi svoja najznačajnija dugogodišnja iskustva iz oblasti zdravog života od najlepših recepata, najefiksanijih vežbi za oblikovanje tela do načina da se uskladi privatni i poslvni zivot.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin