Žurka za pamćenje povodom sedamnaest godina televizije "Pink"

Žurka za pamćenje povodom sedamnaest godina televizije "Pink"

Autor: | 11/10/2011

0

Spektakularnom žurkom u Šimanovcima televizija „Pink“ proslavila je sedamnaest godina poslovanja i otvaranje filmskog grada „PFI Studios“. U impozantnom kompleksu nedaleko od Beograda više od četiri hiljade ljudi prisustvovalo je proslavi koja je trajala do jutarnjih časova. Vlasnik „Pink Media Grupe“ Željko Mitrović obratio se prisutnima, upoznao ih sa kapacitetima „srpskog Holivuda“, u kojem su do sada snimani neki od domaćih filmova, ali i inostrana ostvarenja „Lock Out“ Luka Besona i američki „The Raven“, i poželeo im da uživaju u odličnoj muzici i dobrom provodu. Prisutni su imali prilike da obiđu ceo filmski grad, ali i da vide izložbu oldtajmera koji se koriste za snimanje filmova. Najzanimljivije je bilo u jednom od najvećih studija, gde je postavljena bina na kojoj su se pojavili Željko Joksimović, koji je sa svojim bendom održao koncert, i jedan od najpoznatijih svetskih didžejeva Bob Sinkler, pre koga je nastupao još jedan predstavnik elektro-zvuka - didžej Garnijer.
Prijatelji i zaposleni u „ružičastoj televiziji“ s nestrpljenjem su očekivali početak zvaničnog programa, jer je to značilo i početak odličnog provoda. Željko Joksimović je prvo otpevao „Devojka sa polja zelenih“ i potom svojim najvećim hitovima podigao hiljade zvanica na noge, a vrhunac zabave je nastao kada je za miks pult stao Bob Sinkler. Jedan od najpoznatijih svetskih didžejeva u Beograd je iz Pariza stigao na dan nastupa privatnim avionom koji je po njega poslao Željko Mitrović. Vlasnika televizije „Pink“ i čuvenog muzičara veže višegodišnje prijateljstvo, a nastup na žurki dogovoren je još pre nekoliko meseci, kada je Sinkler Mitrovića posetio u bolnici u Nemačkoj. Medijski mag je otkrio da je Sinklerov nastup za njegovu dušu. Budući da ga je narednog dana čekao koncert u Briselu, popularni Francuz se nije duže zadržao u srpskoj prestonici, već je odmah posle nastupa napustio Šimanovce.
Na najvećoj proslavi koju je ikada priredila jedna medijska kuća bili su gotovi svi koji nešto znače u javnom životu Srbije. Glumačke i pevačke zvezde, voditelji, sportisti, političari i biznismeni nisu želeli da propuste jedan od najglamuroznijih ovogodišnjih događaja u Srbiji. Sve goste je dočekao Mitrović sa suprugom Milicom koja je mesecima zajedno sa ekipom saradnika planirala detalje ove proslave. Veliki broj pripadnika obezbeđenja kontrolisao je spisak zvanica, a besprekorna organizacija je mnoge oduševila. Na ulazu u velelepni kompleks nebo su obasjavali svetlosni topovi, a za sve koji su želeli da neko vreme provedu ispred studija bili su postavljeni video-bimovi kako ne bi propustili nijednu sekundu ovog dešavanja. U ulozi konferensijea našao se Ognjen Amidžić, koji se posle svog „poslovnog dela“ prepustio zabavi sa ostalim kolegama, među kojima su bili Srđan Predojević, Vladimir Stanojević, Jovana Janković, koja je s pažnjom posmatrala nastup svog verenika. Lepa Brena se odlično provodila u društvu Ane Bekute, a da je sa bivšim poslodavcem ostala u dobrim odnosima svojim dolaskom je potvrdila Tanja Vojtehovski. Prvi put u javnosti se posle porođaja u društvu starije kćerke Sofije pojavila Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa, a tu su bili i Milorad Vučelić, Milan Beko i mnogi drugi. Zvanice su se služile različitim pićima, uživajući u dobroj zabavi. S prvim jutarnjim zracima gosti su počeli da se razilaze, a nesumnjivo je da će se ova fantastična zabava još dugo prepričavati.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti