Nezaboravna jesen na TV Pink

Nezaboravna jesen na TV Pink

Autor: | 30/08/2012

0

Na veoma zanimljivoj prezentaciji nove programske sheme predsednik “Pink media group” Željko Mitrović najavio je deset novih projekata, kao i redizajn televizije.
U novoj sezoni gledaoci će imati priliku da gledaju dva nova velika muzička šou programa, “Vip room” - Boško Jakovljević i “Stotka” - Bane Tomašević, namenjenih urbanijoj populaciji, kao i kolažnu emisiju “Pink target”, ali i šou kviz “Slaži ako smeš” sa Brankom Nevistić. “Pink” snima i dve nove domaće igrane serije - “Zvezdara” u režiji Dragoslava Lazića i “Krugovi moći” po tekstu Žarka Jokanovića, rijaliti programe “Prvi kuvar Srbije” i “Đavolja večera”. Na programu će se naći i trenutno najpopularnija turska serija “Sever Jug” koja startuje već od nedelje, 2. septembra, kao i najskuplja serija na španskom jeziku ikada “Pablo Eskobar” koja će startovati tokom jeseni, a u kojoj se u 70 epizoda pojavljuje čak 1300 glumaca.

Za drugu polovinu sezone 2012/2013 najavljena su dva trenutno najveća planetarna projekta “Perfect bride” i “Voice” od kojih se očekuje da budu potpuni hit s početka iduće godine.
- Dugo smo analizirali kako da još više proširimo dijapazon gledalaca, a na osnovu toga smo smo izabrali takve formate koji će povećati broj publike starosti 18 do 49 godina. Imamo čak 36 formata u sopstvenoj produkciji od kojih su 10 potuno novi – saopštio je predsednik “Pink media group” Željko Mitrović.

On je predstavio i redizajn televizije koji se veoma dopao mnogobrojnim predstavnicima medija. Dizajn je dosta mordenizovan, a promenu će pretrpeti čak i čuvena flekica.

 - Pokušali smo da napravimo najbolji dizajn u regionu, uz želju da zadržimo pažnju starih gledalaca, ali i da oni gledaoci koji do sada nisu bili uz “Pink”, sada se opredele za ovaj kanal koji je prihvatljiov sada svim generacijama i svim sredinama – rekao je Petar Pašić, čuveni producent, direktor firme “Doktor Frajd” koja je do sada radia mnogobrojne kampanje u Srbiji (MTS, “Nestle”, “Beohemija”), Engleskoj, Španiji, Kipru, Indiji…
Svi voditelji “Pinkovih” emisija bili su na svojim štandovima gde su u okviru malog sajma “ružičastih” formata predstavljali svoje projekte.

Među novim licima, našao se i mladi glumac Bane Tomašević, koji je po prvi put predstavljen kao pojačanje “Pinka”. On će, naime, voditi muzički šou “Stotka”.
U maloj lutriji koja je organizovana za novinare i fotororeportere, glavnu nagradu, vanredni godišnji odmor snova, osvojio je predstavnik dnevnog lista “Kurir” Damir Dervišagić. On će o “Pinkovom” trošku provesti tokom septembra 7 dana sa još jednom osobom u luksuznom hotelu u Turskoj, sa pet zvezdica i All Inclusive uslugom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još