Televizija Pink proslavila 17 godina postojanja

Televizija Pink proslavila 17 godina postojanja

01/10/2011

0

Uz pesme Željka Joksimovića i muziku di-džeja Boba Sinklera, sinoć je u filmskom kompleksu u Šimanovcima 17. rođendan proslavila televizija "Pink". Domaćin večeri bio je voditelj Ognjen Amidžić, koji je izrazio zadovoljstvo što je već punu deceniju deo pomenute medijske kuće. Direktor ružičaste televizije zahvalio se gostima što su došli i dodao da se osim rođendana istovremeno slavi i otvaranje tog najvećeg centra filmske i televizijske produkcije u ovom delu Evrope.
- Nova programska šema je postigla neverovatne rezultate. Posebno želilm da se zahvalim radnicima koji su prošli kroz veoma težak period - rekao je Željko Mitrović.
Nakon što je izveo hitove kao što su "Žena za sva vremena", "Ljubavi" i "Libero", Željko Joksimović se pridružio slavlju.
- Od srca čestitam 17. rođendan. Ja sam u ovoj izdavačkoj kući od početka i nadam se da će televizija nastaviti dalje sa velikim uspehom - poručio je Joksimović.
U dobroj zabavi i koktelima uživali su potpredsednik Vlade i ministar policije Ivica Dačić, potpredsednik SRS-a Dragan Todorović, Marko Kon, Ana Pendić, Lepa Brena, Ogi Radivojević, Čeda Čvorak, Nenad Knežević Knez, Oliver Mandić, Marijana Mićić, Gru i mnogi drugi.

Izvor: Blic.rs
Foto: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti