Danijela Vranić: Novi plam stare ljubavi

Danijela Vranić: Novi plam stare ljubavi

Autor: | 07/11/2011

0

Nedavno j ispred zgrade televizije „Pink“ na Dedinju pevačica Danijela Vranić viđena kako se drži za ruku sa nekadašnjim dečkom Vladom Macurom, vozačem i jednim od najbližih saradnika vlasnika „Pink“ televizije Željka Mitrovića. Par je u trenutku fotografisanja po mraku izlazio iz automobila, a Vlada, sa kojim je „kraljica splavova“ obnovila romansu, dovezao ju je do zgrade „Pinka“. Pevačici je oduzeta vozačka dozvola zbog incidenta koji je obeležio njeno pojavljivanje u javnosti u poslednje vreme. Baš zbog toga, Macura, koji je zaštitnički nastrojen prema popularnoj tridesetšestogodišnjakinji, pobrinuo se za njen prevoz.
Pevačica je pre dve godine otpočela romansu sa markantnim Vladom, ali ona nikada nije javno potvrdila da su zajedno, jer ne voli da priča o svom emotivnom životu. Nekoliko meseci pošto su otpočeli vezu u medijima se moglo pročitati da je Danijela u drugom stanju, a u javnost je dospela i informacija da su otpočeli zajednički život u njenom stanu kod „Beogradske arene“. Ništa od svega toga Vranićeva nije demantovala, niti potvrdila, pa je ostalo nejasno da li su ranije zaista delili krov nad glavom.
Nije poznato kada je visoka brineta prekinula romansu sa Vladom, za kojeg njegovi prijatelji tvrde da joj je veoma naklonjen i da su na njihovo pomirenje uticali i loši događaji koji su u poslednje vreme obeležili Danijelin život. Macura je želeo da se nađe bivšoj devojci i da joj bude podrška i oslonac dok prolazi kroz neprijatnosti izazvane njenim opiranjem saobraćajnoj policiji i vožnje u alkoholisanom stanju.
Popularna Valjevčanka retko kad je govorila o emotivnom životu. Na pitanje magazina kada je obnovila romansu sa bivšim dečkom kratko je odgovorila: „Nemam komentar“.
Po svemu sudeći, njihova osećanja su bila jaka, te su se pomirili. I pre dve godine, kada je počela da se zabavlja sa Macurom, Danijela je odbijala da potvrdi da su zajedno i da im je lepo u ljubavi. Bili su više puta zajedno na odmoru, a domaća štampa je u leto 2009. pisala da su zajedno na letovanju u Monte Karlu. I tada je ostala pri svom stavu i ništa nije komenarisala.
U januaru ove godine je posredno potvrdila da nisu zajedno.
- S obzirom na to da zbog statusa kvo nisam očajna udavača, strpljivo čekam svog princa na belom konju kome ću podariti nekoliko dece. Maštam o velikoj porodici, a pošto se nisam ostvarila kao majka, to će mi u ovoj godini biti jedan od najvećih ciljeva. Zbog karijere koju sam godinama postepeno gradila najvažnija životna uloga je morala da sačeka, ali osećam da će se i to ubrzo ostvariti.
Iako Vranićeva ima imidž dame burnog temperamenta, svi koji je poznaju kažu da je vrlo emotivna i da se u ljubavi u potpunosti daje. Nije želela da  iformacijama o ljubavnom životu gradi karijeru, već je isključivo želela da svojim pesmama osvoji publiku.
- Često su me povezivali sa muškarcima koje nikada nisam videla u životu. Mediji su me nekoliko puta povredili, zbog čega sam morala burnije da odreagujem. Nisam želela da me povezuju ni sa kim, ali to je bilo teško izbeći - rekla je pevačica koja je nedavno snimila visokobudžetni spot za baladu „Harfa“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti