Katarina Šišmanović: Najzad okončan brak

Katarina Šišmanović: Najzad okončan brak

Autor: | 01/12/2011

0

Dug proces rastave sudskim putem voditeljke emisije „Sve za ljubav“ produkcije „Emotion“ Katarine Šišmanović i slovenačkog biznismena i bivšeg fudbalera Dejana Kitića okončan je 14. novembra.
Posle godinu i po dana braka voditeljka popularne emisije koja se emituje na televiziji “Pink” u aprilu je javnosti otkrila da se razvodi od osam godina starijeg slovenačkog investitora Dejana koji živi i radi u Sloveniji.Par, koji  se u avgustu 2009. godine na romantičnoj ceremoniji venčao na obali mora u Dominikanskoj Republici, nije uspeo da održi brak na daljinu, jer je dvadesetosmogodišnjakinja živela u Beogradu, a Dejan u Ljubljani.
Ni na jednom sudskom ročištu koje su do sada imali Dejan se nije pojavljivao, što je lepu Beograđanku u više navrata ljutilo, što ona u javnosti nije krila. Odnos bivših supružnika se sve više pogoršavao, ali tome je došao kraj.
- Posle prošlog ročišta, koje je bilo tačno pre mesec dana, kada se Dejan nije pojavio, pozvala sam ga telefonom da porazgovaramo. Rekla sam mu da bi zaista bilo lepo sa njegove strane da se pojavi u sudu i da potpiše dokumenta za okončanje braka. Poslušao me je, došao je i potpisali smo papire. Sada čekamo da nam stigne presuda, odnosno rešenje, ali to je puka formalnost. Više nismo muž i žena - raspoloženo za magazin „Hello!“ govori lepa apsolventkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Iako se ljutila na  bivšeg supruga, posle potpisivanja dokumenta i zvanične rastave njihov odnos se poboljšao.
- Mogao je i ranije da se pojavi u sudu da to rešimo, ali šta da se radi. Najvažnije je što smo sada u korektnim odnosima, koliko je god to moguće posle svega. Ne mogu da kažem da sam presrećna kako se ponašao u procesu rastave, ali je na kraju ipak ispao fer i došao je u Beograd. Naravno, bolje bi bilo da smo to završili pre godinu dana, kada smo odlučili da stavimo tačku na našu bračnu zajednicu - govori brineta koju odlikuju divno vaspitanje i urođena ljupkost. Kada je prvi put javno govorila o razlozima za razvod od Dejana, istakla je da joj se činilo da je njihov odnos bio hladan od početka. Izgleda da će sada sa Dejanom, posle neuspelog braka, ostati u drugarskim odnosima. Kroz osmeh priča da nisu proslavili ručkom okončanje braka, jer je morala da žuri na posao.
- Razvod nismo proslavili odlaskom na ručak jer sam morala da snimam emisiju. Pošto je bilo jutro, posle suda otišli smo na kafu i može se reći daje to simbolična proslava okončanja našeg braka. Ostaćemo u dobrim odnosima. Kad god budem putovala u Ljubljanu, javiću mu se da se vidimo, kao i on meni kada bude u Beogradu - zadovoljno završava lepa voditeljka.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin