Katarina Šišmanović: Svi veruju u ljubav

Katarina Šišmanović: Svi veruju u ljubav

Autor: | 23/03/2012

0

Lepa voditeljka Katarina Šišmanović kaže da trenutno nije emotivno ispunjena.
- U mom životu trenutno ne postoji muškarac i nisam ispunjena na emotivnom planu. Sve moje velike ljubavi volela sam zbog onoga što su pričali a ne zbog onoga što su radili – kaže lepa voditeljka Katarina Šišmanović koja već nekoliko sezona na TV Pinku vodi emisiju “Sve za ljubav”.
Voditeljka, rođena pre 28 godina u Kragujevcu, koja iza sebe ima veze sa sadašnjim Severininim mužem Milanom Popovićem, vlasnikom Emotiona Goranom Stamenkovićem, kao i brak sa slovenačkim biznismenom Dejanom Kitićem, otkriva da trenutno nije “emotivno ispunjena”, kao i da ne bi učinila baš sve za ljubav.
Da li voditeljka emisije “Sve za ljubav” veruje u ljubav?
- Mislim da svi ljudi veruju u ljubav. Ne bih želela da pomislim da ću živeti bez ljubavi. Ljubav je… ma šta razvedena žena zna šta je ljubav? Neka bude da je to kada sa nekim možete lepo da živite, ali i da “preživite” zajedno čak i one situacije kada želite da budete sami. Kada ste u vezi, a imate svoju slobodu. Kada volite i kada ste voljeni, a to nikoga od partnera ne opterećuje. Kada je ljubav život i potreba, a ne obaveza ili osećaj odgovornosti prema nekome. I naravno, kada imate osmeh na licu svaki put kada vam taj neko pošalje poruku ili kada krene onaj čudan osećaj u stomaku svaki put kada pomislite na osobu do koje vam je stalo ili na neke lepe zajedničke trenutke.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin