Nikolina Pišek: Godišnjica ljubavi u večnom gradu

Nikolina Pišek: Godišnjica ljubavi u večnom gradu

Autor: | 06/11/2011

0

Atraktivni par, televizijska voditeljka Nikolina Pišek i biznismen Matija Ćorković, proslavio je prvu godišnjicu zabavljanja u Rimu. Neposredno pre toga u medijima je objavljeno da je zaljubljeni par napravio korak više u zbližavanju. Naime, lepa Hrvatica je upoznala Matijine roditelje, koji su joj se veoma dopali, ali nije želela da otkriva previše detalja.
Odmah posle toga par je odlučio da proslavi godišnjicu zabavljanja u „večnom gradu“ zbog romantike koju nudi, ne sluteći da će se zadesiti u vrtlogu opasnih uličnih demonstracija. Proveli su tri dana u italijanskoj prestonici, uživajući u zajedničkim trenucima u opasnom okruženju.
- Sa mnom nije preporučljivo ići bilo gde. Ove godine sam bila usred demonstracija u Londonu, gde umalo nisam bila pretučena. Skoro svako moje putovanje u poslednje vreme se dogodi u vreme nekih političkih nemira. Sada je bilo manje dramatično nego u Londonu. Imali smo tu sreću u nesreći, ili,  bolje rečeno, nesreću u sreći tokom boravka u Rimu, budući da nas je grad,  umesto romantike koju smo očekivali, iznenadio nemirima i velikim demonstracijama organizovanim protiv Berluskonijeve vlade. Iako smo se šetali ulicama gde je demonstriralo oko sto hiljada ljudi, nismo imali „blizak susret“ sa nezadovoljnim demonstrantima, već samo sa onim što je iza njih ostalo: razlupanim radnjama i kafeima izapaljenim automobilima - za magazin „Hello!“ kaže zanosna voditeljka koja se sa Matijom najčešće viđa u Beogradu i Zagrebu, budući da on radi u Beogradu, ali rado putuju i po Evropi.
- Za proslavu godišnjice izabrali smo Rim jer Matija taj grad nikada nije posetio, dok sam ja nebrojeno puta bila u večnom gradu i uvek mu se rado vraćam, jer ga obožavam. Inače, dobro govorim italijanski jer sam jedno vreme radila u Milanu. Zbog Matije naš boravak u Rimu bio je isključivo turistički. Nismo išli u kupovinu,inače u šoping nikada ne idem ciljano već to obavim usput. Obilazili smo istorijsko-kulturne znamenitosti u čemu smo uživali. Bila sam pravi turistički vodič mom dečku - kroz osmeh kaže zaljubljena Nikolina, a u obilascima popularnih gradskih „tačaka“, koje su turistima omiljene, društvo im je pravio Nikolinin prijatelj, koji više od dve decenije živi u Rimu.
- Fotografisali smo se poredFontane želja“ koja je ljudima fascinantna, a ja sam se već na nju navikla, pa ništa nisam poželela, niti sam bacala novčiće. U Rimu se osećam poput starosedeoca. Matija se oduševio gradom, koliko zbog njegove lepote, toliko i zbog predivnog vremena koje nas je poslužilo, bilo je petnaest stepeni više nego u Zagrebu - kaže brineta koja je iz Rima otišla u rodni grad, dok je Matija otputovao u Berlin, gde je njegova životna baza, i gde uspešno razvija privatni biznis. Vlasnik je restorana „Lagano“, agencije za iznajmljivanje limuzina, kao i agencije „CMAT Entertainment“ koja organizuje muzičke i sportske događaje u Berlinu.
Nesumnjivo je da ljubavna priča ovo dvoje uspešnih ljudi ide uzlaznom linijom i da im razdaljina ne predstavlja prepreku da se svakim danom vole više i da uvek pronađu vremena za trenutke koji se pamte.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti