Nikolina Pišek: Završetak romanse

Nikolina Pišek: Završetak romanse

11/07/2012

0

Vest da je tridesetšestogodišnja hrvatska televizijska voditeljka, zanosna Nikolina Pišek, posle skoro dve godine stavila tačku na vezu sa srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem, nije mnogo iznenadila javnost. Naime, u poslednje vreme retko se kada zgodna brineta mogla videti pored dve godine mlađeg biznismena, vlasnika nekoliko kompanija u Berlinu, sa kojim je u vezi bila od oktobra 2010. Naočiti Matija, koji je pre veze sa voditeljkom televizije „Nova“ u medijima dovođen u vezu sa nekoliko poznatih Srpkinja, na fotografijama sa nekoliko nedavno održanih javnih događaja u Beogradu je sam, bez lepe Nikoline. Iako je ona pre nekoliko meseci u medijima demantovala spekulacije o njihovom raskidu, sada je spremno to potvrdila. Njihovoj vezi je došao kraj, ali nekadašnji partneri imaju samo lepe reči jedno o drugome.
Par se tokom zabavljanja stalno međusobno posećivao, budući da žive u različitim državama, ona u Hrvatskoj, on u Nemačkoj. Televizijska zvezda je često putovala u Berlin, a Matija je svaki slobodan dan koristio da poseti svoju poznatu devojku u Zagrebu. Često su se viđali u Beogradu, rodnom Matijinom gradu, gde je Nikolina već dugo pregovara sa čelnicima nekoliko televizija u vezi sa novim poslovnim projektima.
Iako su neki mediji spekulisali da je razlog rastave navodno neverstvo atraktivnog Beograđanina, nekadašnji zaljubljeni par je to demantovao za magazin „Hello!“.
- Sada sam slobodna. Sa Matijom nisam skoro dva meseca, ali nisam želela da o tome ranije govorim. Ne znam kako ćemo u budućnosti funkcionisati, i da li ćemo ostati prijatelji, jer je to teško predvideti. Iskreno, volela bih s njim da ostanem u dobrim odnosima. Mislim da će tako i biti jer se nismo rastali u svađi - za magazin „Hello!“ kaže atraktivna Nikolina, polako birajući „prave reči“ o temi koja nije prijatna.
Nikolina je sa nekadašnjim partnerom poslednji put viđena početkom aprila u Beogradu, na proslavi njenog rođendana u jednom popularnom noćnom klubu. Tada je među njima sve bilo u redu: bili su veseli, dobro su se provodili i razmenjivali su nežnosti cele večeri.
Matija Ćorković, koga odlikuju lepo vaspitanje i odmereno ponašanje, izjavio je za magazin „Hello!“ da se sa Nikolinom rastao na miran način.
- Nije bilo ni svađe ni treće osobe u našoj vezi. Rastali smo se kao odrasli ljudi. Daljina je, ipak, učinila svoje. U novinama se često pisalo o tome kako sam izlazio sa nekim devojkama u Beogradu, što nije istina. Ne mogu da kažem da je to direktno uticalo na naš raskid, ali sigurno nije bilo prevare među nama. Ništa ne krijem. Prestanak našeg zabavljanja nema veze sa drugim devojkama. Neke stvari ne mogu da se promene i desio se prekid - otvoreno govori Matija o vezi na daljinu koju je imao sa poznatom Hrvaticom, majkom četrnaestogodišnje Hane.
Poznato je da je Matija uspostavio lep odnos sa kćerkom najlepše hrvatske televizijske zvezde, koja ima diplomu studija dizajna na arhitekturi i tečno govori tri svetska jezika. Baš zbog toga što je bio brižan prema Nikolininoj kćerki, i što su pre nekoliko meseci svi zajedno otišli na zajednički odmor u Istanbul, svi njegovi prijatelji u budućnosti su ga videli pred oltarom sa fatalnom voditeljkom. Daljina među nekadašnjim partnerima bila je uzrok kraha ove romanse koja je obećavala, ali tokom leta će im se putevi možda ponovo ukrstiti. Naime, oboje će boraviti u prestonici Srbije. Matija svako leto provodi u rodnom gradu, dok će se Nikolina preseliti na dva meseca u Beograd. Iako se ne zna zbog čega će preko leta boraviti u srpskoj prestonici, jer još nije spremna da o tome govori u javnosti, njeni prijatelji kažu da je očekuje potpisivanje poslovnog ugovora sa čelnicima jedne naše televizije, sa kojima je dugo pregovarala.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti