Otkrivamo vam koji je režim ishrane primenjivala Merilin Monro

Otkrivamo vam koji je režim ishrane primenjivala Merilin Monro

Autor: | 14/07/2014

0

Otkrivamo vam kako se hranila i kakvu dijetu je praktikovala Merilin Monro.

Ona je i decenijama nakon svoje smrti simbol ženstvenosti i lepote. Iako nikad nije bila mršavica, telo Merilin Monro žele žene širom sveta.

Merilin je 1952. godine dala intervju za Pageant magazin gde je pričala o načinu na koji održava svoje, tada već čuvene, obline.

Ona je tada priznala da mnogi smatraju kako je način na koji se hrani pomalo bizaran, ali i naglasila kako ona tako ne misli.

Merilin je tada ispričala kako za doručak pojede ili popije, dva sirova jaja razmućena u šolji toplog mleka zajedno sa multivitaminskom tabletom te naglasila kako niti jedan lekar ne bi mogao preporučiti nutritivniji doručak za jednu zaposlenu devojku koja je uvek u žurbi.

Ručak je obično preskakala, a za večeru bi pojela dinstanu džigericu, šniclu ili jagnjetinu sa pet šargarepa, dok bi se za desert počastila sladolednim kupom sa toplim prelivom.

Kad je u pitanju vežbanje Merilin je svaki dan započinjala dizanjem tegova i to tako da je ležala na podu pored svog kreveta u svakoj ruci držeći teg težine 2,5 kilograma.

Tegove je dizala tako da je iz položaja raširenih ruku tegove podizala visoko iznad glave. Nakon toga ruke sa tegovima bi stavila ispred sebe držeći ih pod uglom od 45 stepeni i pravila bi kružne pokrete sve „dok se ne umori“.

Izvor: Prva

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti