Anastasija Ražnatović se zbog ovog jelovnik prepolovila: Imala je 20 kilograma više, nije vratila ništa, a napad gladi rešava SUPER trikom

Anastasija Ražnatović se zbog ovog jelovnik prepolovila: Imala je 20 kilograma više, nije vratila ništa, a napad gladi rešava SUPER trikom

Autor: | 11/07/2023

0

Dijeta Anastasije Ražnatović za najhrabrije

Anastasija Ražnatović muku je mučila sa kilogramima pre nekoliko godina, a onda je rešila da promeni način ishrane i održi savršenu liniju i dan danas.

Magazin Venčanje

 

Naime, ona je prethodnih godina smršala čak 20 kilograma, a kako je jednom prilikom ispričala, najviše se ugojila u periodu dok su ona i njen brat Veljko živeli na Kipru, razdvojeni od Cece Ražnatović, koja je tad bila u kućnom pritvoru.

Pročitajte: Haos na zajedničkom letovanju - Isplivala istina o odnosu Anastasije Ražnatović i devojke Nemanjinog brata FOTO

- Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu - grickalice, hamburgere, gazirana pića. Tako sam živela šest meseci - pričala je Anastasija.

Nakon tri meseca, na Kipru ih je posetila tetka Lidija, koja nije mogla da veruje da je njena sestričina postala neprepoznatljiva.

Instagram

 

- Već tada sam se prilično ugojila. Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: 'Seko, Anastasija se mnogo ugojila.' Mama joj je odgovorila: 'Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo.' Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo. Mama je bila šokirana: 'Crno dete, šta napravi od sebe?!' Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: 'Ma dobro mama, šta sad.. Malo sam se ugojila - iskrena je bila mlada pevačica, prenosi Informer.

Najčešće jede kuvana jela, brzu hranu zaobilazi u širokom luku

Međutim, ubrzo je odlučila da u potpunosti promeni ishranu.

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem - pričala je Anastasija.

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane.

Pročitajte: Svako na svoju stranu - Posle šest meseci u Španiji i gubitka bebe Anastasija se vraća kod Cece FOTO

Ipak, s vremena na vreme, Anastasija ne može da odoli slatkišima, ali to odmah nadomesti odlaskom u teretanu.

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju - zaključila je pevačica.

Jakov Simović

 

Ovo je jelovnik Anastasije Ražnatović:

Doručak: Ovsena kaša sa crvenim voćem

Ručak: Brancin i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Trik savet: "Kad god osetim glad, popijem vodu sa limunom i želja za hranom me brzo prođe."

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti