Kada se trud isplati: One su došle do željene linije

Kada se trud isplati: One su došle do željene linije

Autor: | 03/12/2014

0

One su se predstavile u rialiti emisijama kao žene sa viškom kilograma. Uspele su da se reše problema sa gojaznošću i sad otkrivaju kako su došle do željene linije.

DŽOSI GIBSON

Ova žene je uspela da smrša čak 41 kilogram i sad njena težina iznosi 64 kilograma. Do te cifre je uspela da dođe tako što je dnevno unosila 1.250 kalorija. Njena ishrana je bila bogata proteinima, koji su bili zamena za visokokalorične namirnice. Sve savete podelila je u knjizi "The Josie Gibson Diet".

ŠARLOT KROZBI

Šarlot se rešila 17 kilograma viška, uz pomoć ishrane koja se sastojala od tri mala obroka dnevno. Dodatna pomoć njoj je bilo vežbanje sa poznatim trenerom Ričardom Kalenderom.

VIKI PATISON

Ova žene je smršala 19 kilograma, a imala je jednostavni recept, oslobodila se brze hrane, odlučila se za meso i povrće.

Imala je svoj poseban ritam, koji je nazvala "Seven Day Slim" program, 19 kilograma se rešila za samo šest meseci.

HOLI HOGAN

Holi Hogan je smršala 10 kilograma , tri puta nedeljno je trenirala, pazila na kalorije, a njenu ishranu su u najvećoj meri činili voće i povrće.

Holi je dan počinjala jajima, za ručak bi jela salatu sa piletinom, a za večeru meso i povrće.

ŠANEL HEJS

Šanel Hejs je smršala 25 kilograma, dnevno je unosila 1.500 kalorija, a izbegavla je prerađenu hranu. Primenjivala je poseban program, "TrimSecrets", i uspela da se kontroliše da uzima hranu kad joj je najpotrebnija, odnosno uvek kad bi pokušala da neraspoloženje leči hranom.

Izvor: zena.blic.rs

Foto: Profimedia.rs

 

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti