Kristina Kovač tuguje za sestrom Aleksandrom

Kristina Kovač tuguje za sestrom Aleksandrom

Autor: | 13/10/2014

0


Pevačica Kristina Kovač objavila je na Tviteru emotivan status uz pesmu koju je napisala njena majka Spomenka Kovač, a koju izvodi sestra Aleksandra.
- Isplakah se ja živa. Ovu pesmu napisala sam na mamin tekst, posvećen nama, njenim kćerkama. Danas sam je prvi put čula ušima i dušom majke - napisala je Kristina uz pesmu „Ovde ti je dom“.
Pevačica javno pokazuje da pati zbog narušenih odnosa u porodici Kovač, koji su kulminirali njenim javnim odricanjem od sestre Aleksandre i to putem društvene mreže Fejsbuk. Aleksandra se danima nakon tog njenog poteza nije javno oglašavala, sve do ekskluzivne izjave za portal hellomagazin.rs, u kojoj je objasnila razloge koji su doveli do porodičnog skandala koji je pre dve nedelje uzburkao javnost.
- Volim je, i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komunicaramo na isti način - izjavila je između ostalog Aleksandra.
Čini se da su se strasti stišale i da Kristina preispituje svoje postupke. Sudeći po poslednjim aktivnostima na društvenim mrežama, bivšoj članici grupe „K2“ teško pada razdvojenost od sestre, sa kojom je nekada imala harmoničan odnos.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti