Jelena Đoković: Novakovo ime otvara sva vrata u svetu

Jelena Đoković: Novakovo ime otvara sva vrata u svetu

07/11/2014

0

Ona je sposobna, jaka i ambiciozna žena, koja se retko pojavljuje u medijima, ali uz koju je Fondacija „Novak Đoković“ procvetala. Ovako su novinari slovenačkog magazina „Sporto“ opisali Jelenu Đoković. Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u intervjuu koji je napravljen pre porođaja, najviše je govorila o humanitarnom radu i izazovima s kojima se sreće kao direktorka Fondacije „Novak Đoković“.
- Bilo nam je bitno da preko Fondacije skrenemo pažnju na probleme i ljude u Srbiji. Novakovo ime je olakšalo, ali nemojte da mislite da nam je ikada bilo lako. Novakovo ime otvara sva vrata u svetu - kaže Jelena.
Vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson i princeza Šarlin od Monaka samo su neke od istaknutih javnih ličnosti koje su pomogle rad te organizacije.
- Nijedna poznata ličnost neće da dozvoli da se njeno ime upotrebljava kod institucija koje ne ulivaju poverenje, a mi smo našu vrednost potvrdili kroz razne projekte - rekla je Jelena, koja je ispričala i koliko su bili angažovani oko sanacije nakon majskih poplava.
- Mislim da smo se dobro izborili s tim izazovom i do sada smo obnovili tri vrtića, a u planu su još dva - kaže direktorka Fondacije.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti