Prvi glas Srbije: Ispala Sanja Dimitrijević

Prvi glas Srbije: Ispala Sanja Dimitrijević

Autor: | 06/01/2013

0


Sanja Dimitrijević je sedmi finalista koji je napustio šou “Prvi glas Srbije“. Kao što je i ranije bilo poznato, takmičari su pevali pesme koje je publika izabrala na sajtu TV Prva.
I ovu finalnu emisiju, kao i prethodnu, otvorila je zajednička numera svih šest finalista, a ovog puta otpevali su miks različitih hitova, gde je u prvom planu bila Rijanina numera “We Found Love”.
Žiriju i publici prvo se predstavila Nevena Božović. Devojka iz Kosovske Mitrovice je u prvom delu emisije otpevala pesmu Marija Šerifović “Kada ljubiš anđela”. Žiri je pohvalio Nevenu. Aleksandra je istakla da je napredovala, dok je Mare bio više nego zadovoljan kako je ona otpevala ovu numeru, kao i sama Marija Šerifović.
Zoran Stanić nastupio je drugi po redu, a on je izveo čuveni hit “I Want It All” grupe “Queen”. Princ od Inđije, kako ga je nazvao voditelj Andrija Milošević, dobio je komplimente od Aleksandre Radović, koja je rekla da je njegov nastup bio odličan. Slično mišljenje je imao i Mare, naglasivši da će Zoran imati veliku karijeru.
- Odlično si pevao, ponašaš se sve bolje – kratak i jasan je bio Vlado Georgiev.
Kao na traci su se smenjivali takmičari, a treća je bila Mirna Radulović. Mlada Subotičanka predstavila se pesmom “Oro” Jelene Tomašević.
- Bila si jako sigurna. Pevanje je bilo na zavidnom nivou – rekao je Mare za Mirninu izvedbu.
Vlado je naglasio da mu je bilo prelepo, dok je Aleksandra istakla da je devojka iz Subotica bila predivna i da je sve bilo na mestu.
Devojka koja je prošle subote dobila najviše kritika žirija Sanja Dimitrijević otpevala je pesmu Lepe Brene “Poželi sreću drugima”.
- Bilo mi je prijatno i sve je bilo u redu – rekao je Vlado Georgiev.
Aleksandra Radović je naglasila da je Sanja bila bolja nego prošli put i da je zadovoljna njenim nastupom. Mare je takođe pohvalio mladu Beograđanku, istakavši da bi voleo da je čuje sa nekom zahtevnijom pesmom.
Takmičar broj pet bio je Boris Petrović, a on je u prvom delu izveo numeru Brajana Adamsa “Everything I Do I Do It For You”.
- Bio si bolji nego prošli put. Na nekim mestima si bio super, a na nekima si potpuno omanuo – nije bila baš zadovoljna Aleksandra Radović njegovim izvođenjem. Slično mišljenje imao je i Mare, koji je rekao da je Boris na kraju pesme ostao neubedljiv, uz nadu da će biti bolji sa drugom numerom. Vlado se takođe složio sa ocenom kolega iz žirija.
Poslednja u prvom delu večerašnjeg šou-programa bila je Sara Jovanović. Najatraktivnija učesnica “Prvog glasa Srbije” izvela je pesmu “Da te volim” Aleksandre Kovač. Maretu se dopalo kako je Sara Jo otpevala ovu numeru. Vlado je istakao da je bilo grešaka, ali je pohvalio to što nije imitirala Aleksandru Kovač. I pored loših momenata, Aleksandra je smatrala da je mlada Beograđanka bila korektna večeras. Inače, Sara je zaplakala zbog toga što nije izvela dobro jednu od svojih najboljih numera.
Pre početka drugog dela emsije nastupila je grupa “Gitarsi”, koji su izveli pesmu “La Camisa Negra” kolumbijskog pevača Huanesa.
Potom je krenuo i nastavak šoua, a prva je ponovo bila Nevena Božović. Ona je ovog puta izvela hit “Because Of You” Keli Klarkson. Žiri je još jednom pohvalio devojku iz Kosovske Mitrovice, istakavši da je sve bilo perfektno. Vrlo brzo nastupio je i Zoran Stanić. Momak iz Inđije izveo je pesmu “Bolje da sam druge ljubio” grupe “Kerber”.
- Oduševio si me. Drago mi je što ti je publika dodelila ovu pesmu. Ostavio si odličan utisak – rekla je Aleksandra Zoranu. Više nego zadovoljan bio je i Mare, dok je Vlado rekao da je mladi pevač bio izvanredan, još jednom ponovivši da mu leži rok muzika. Mirna Radulović, koja je nastupila posle Zorana, otpevala je numeru “Where Have You Been” od Rijane.
Mare je istakao da je mlada Subotičanka najstabilnija što se tiče transformacije kod žanrova.
- Potpuno si me oduševila nastupom. Lepo igraš i pevaš. Jako si bila dobra – iskren je bio Georgiev. Aleksandra je uputila nekoliko kritika, ali je takođe ocenila nastup kao dobar.
Drugi put večeras pevala Sanja Dimitrijević, a ona je izvela hit Vitni Hjuston “Run To You”.
- Ovo je bilo tvoje najbolje izdanje do sada – rekao je Vlado Sanji. Aleksandra i Mare su takođe pohvalili njeno izvođenje ove numere. Boris Petrović bio je pretposlednji takmičar za večeras. On je izveo numeru “Lažem sebe da mogu bez tebe” od Bože Nikolića. Aleksandra je mislila da je imao mnogo propusta i da mu narodna muzika ne leži. Isto mišljenje imao je i Mare, koji mu je preporučio da se okrene muzici sa rok elementima. Vlado nije hteo da kritikuje Borisa, pošto su to već učinile njegove kolege. Poslednja je pevala Sara Jovanović, koja je izvela legendarni hit “I Love Rock’n'Roll”. Za razliku od prethodne izvedbe, žiri je bio zadoljan njenim nastupom. U revijalnom delu nastupila je sada bivša učesnica “Prvog glasa Srbije” Saška Janković, koja je izvela svoju numeru “Ćošak”.
Odlukom publike u duel su ušli Sanja Dimitrijević i Zoran Stanić. Mlada Beograđanka otpevala je pesmu Eltona Džona “Sorry Seems To Be The Hardest Word”, dok je momak iz Inđije izveo numeru “Libar” od Džibonija.
Posle konsultacija, žiri je odlučio da takmičenje napušta Sanja Dimitrijević. Ona je istakla da nije razočarana što je ispala iz “Prvog glasa Srbije”.
- Osećam se dobro, nisam razočarana jer mi je prvenstveno bio cilj da uđem u top trinaest kada sam se prijavila. Nisam ni razmišljala da idem samo i jedino na pobedu. Želela sam da dokažem da mogu da uđem u finale tako da po mom mišljenju, svi smo pobednici – rekla je Sanja.
Na pitanje da li je očekivala ovakak ishod, rekla je:
- Imala sam čudan osećaj, kada su me pitali da probam baražnu pesmu rekla sam neću, ne znam, instikt mi je tako nešto govorio, nisam uopšte iznenađena. Kada je Andrija saopstio da ćemo Zoki i ja biti u duelu imala sam osećaj da će on ostati jer je stvarno iz emisije u emisiju konstantno bolji i bolji, a ja sam imala neke trenutke. Zahvalna sam što sam uspela da otpevam svoje omiljene dve pesme za kraj i tako završim svoje takmicenje. Ovo je najbolje iskustvo ikada, pamtiću po lepim trenucima, druženju i mnogo toga sam naučila, kako da se ponašam na sceni, pred kamerama i nadam se da će mi to koristiti ubuduće – zaključila je mlada pevačica.

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti