Prvi glas Srbije: Ispala Vesna Pavlović

Prvi glas Srbije: Ispala Vesna Pavlović

Autor: | 25/11/2012

0


Ostalo je samo 12 takmičara u "Prvom glasu Srbije". Takmičari su na binu sinoć izašli pevajući numeru "I ' m gonna dance with somebody" Vitni Hjuston, a u ostatku večeri videli smo da ne napuste šou uvek najgori pevači.
Čast da nastupe u drugoj finalnoj večeri takmičenja "Prvi glas Srbije" pripala je: Vesni Pavlović, Sari Jovanović, Sanji Dimitrijević, Mirni Radulović, Neveni Božović, Zoranu Staniću, Nikoli Planki, Ivanu Petroviću, Saški Janković, Snežani Vušović, Jovani Živković i Borisu Petroviću.
Vesna Pavlović iz Mladenovca je drugi finalista koja je napustila šou "Prvi glas Srbije". Ona i još 11 takmičara predstavili su se publici i poznatom žiriju, koji nije štedeo pohvale na račun učesnika. Inače, tema ove emisije bila je "Hitovi za žurku", što znači da su svi takmičari pevali pesme koje nas pokreću na zabavu i igru.
Prva se žiriju i publici u studiju televizije "Prva" predstavila Vesna Pavlović, koja je otpevala pesmu "Brazil" Bebi Dol. Vlado Georgiev, Aleksandra Radović i Saša Milošević Mare ocenili su nastup mlade devojke iz Mladenovca kao dobar.
Odmah posle Vesne, nastupila je Saška Janković, koja se odlučila za numeru "Dance Again" od Dženifer Lopez. Mare je njen nastup ocenio kao odličan. Aleksandra Radović je istakla da je Saška bila nesigurna kod strofa refrena, ali je na kraju uputila komplimente na njen račun, kao i Vlado Georgiev.
Treći takmičar koji je zapevao je Zoran Stanić. Mladić iz Inđije obučen u plavi sako izveo hit Olivera Mandića “Osloni se na mene”. Iako je od svojih navijača dobio gromoglasan aplauz, Zoran je od Georgieva dobio kritiku, koju smatra da je Stanić mogao bolje da otpeva. Slično mišljenje imala je i Aleksandra, ali je na kraju ocenila njegov nastup kao dobar. Mare je takoće uočio nesigurnost kod Zorana, ali ga je i on pohvalio.
Sanja Dimitrijević, koja je prošle nedelje za dlaku izbegla duel, je četvrta takmičarka koja se latila mikrofona. Ova devojka iz Beograda je otpevala hit iz osamdesetih i filma "Flešdens" "What a Feeling". Ona je takođe dobila veliki aplauz, a Mare je ocenio nastup kao odličan.
S druge strane, Vlado je uputio niz kritika na račun izvođenja pesme, kao i Aleksandra. I pored svega, popularna pevačica i članica žirija smatra da je generalno Sanjin nastup bio super.
Na sceni se potom pojavila Mirna Radulović, koja se odlučila za narodni hit "A tebe nema" od Zorice Brunclik. Posle aplauza i skandiranja njenog imena, oglasio se i žiri.
- Ti si tako dobra pevačica, da nemam reči – rekao je Vlado Georgiev, koji je bio oduševljen. Istog mišljenja bili su i Mare i Aleksandra.
Nevena Božović, koja je briljirala prošle nedelje sa pesmom "Jutro", bila je takmičarka broj šest. Tinejdžerka iz Kosovske Mitrovice izvela je hit Emeli Sande "Next to me". Nevenino izvođenje ove pesme ocenilo je kao korektno, ali su joj uputili kritiku da joj je falila energija.
Simpatični pumpadžija iz Zrenjanina Boris Petrović je zapevao je sledeći i to hit Zdravka Čolića "Pusti modu". Žiri je oko njegovog nastupa bio je pomalo kritičan, jer im je kod Borisa falila takođe energija, kao i doza sigurnosti.
Osma po redu je bila je Sara Jovanović, koja je izvela planetarn poznatu numeru Lejdi Gage "Poker Face". Obučena u stilu popularne američke pevačice, ova mlada Beograđanka je i glasom i stasom oduševila žiri.
Posle kompozicije "Karuzo", Čačanin Ivan Petrović se ove nedelje odlučio za Luisovu pesmu "Sve se osim tuge deli". Energičnim nastupom i izvođenjen, momak iz "srca" Šumadije je iznenadio žiri, koji je u većini smatrao da je bilo bolje da se odlučio za pop numeru, nego za narodnu. S druge strane, Mare,Vlado i Aleksandra su ocenili da je Ivan sjajan pevač.
Snežana Vušović je nastupila kao sledeća takmičarka, i to sa numerom Keli Klarkson "Stronger". Simpatična devojka iz Novog Pazara imala je problema sa monitoringom, što je i žiri primetio i ocenili su da njena izvedba nije bila dobra. Ipak, Vlado, Aleksandra i Mare us istakli da je Snežana odlična pevačica.
Hit "Idola" "Maljčiki" bio je izbor Nikole Planke. Nastup mladog Beograđanin nagrađen je aplauzom, međutim, žiri je bio mišljena da je njegova izvedba mogla biti bolja.
Poslednja takmičarka za večeras bila je Jovana Živković, koja je otpevala legendarni hit Silvane Armenulić “Ciganka sam mala". Temperamentnim nastupom i velikim količinom energije, mlada Podgoričanka je zabavila žiri. Ono što su zamerili Jovani jeste bilo pevanje, koje je moglo biti bolje.
U revijalnom delu nastupili su Sevdah Baby & Djixx sa pesmom "Izvini, dušo, izvini".
Kada su sabrani glasovi publike, odlučeno je da u duel idu Vesna Pavlović i Saška Janković. Vesna se za ostanak u finalu borila pesmom velške pevačice Dafi "Mercy", dok je Saška utisak pokušala da popravi numerom Hanke Paldum “Ja te pjesmom zovem".

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti