Aleksandra Radović u žiriju "Prvog glasa Srbije"

Aleksandra Radović u žiriju "Prvog glasa Srbije"

Autor: | 07/06/2012

0

Nakon višemesečnih nagađanja i raznih spekulacija oko toga ko će ocenjivati kandidate u popularnom muzičkom šou programu „Prvi glas Srbije“, žiri je konačno u punom sastavu. Vlado Georgiev i Saša Milošević Mare sa nestrpljenjem iščekuju susret sa učesnicima koji će od jeseni boriti za titulu prvog glasa, a njima će se ove godine pridružiti renomirana pevačica pop muzike Aleksandra Radović.
S obzirom na veliki broj prijava, produkcija je imala veoma težak zadatak pred sobom, selekcija i obrada oko pet hiljada aplikacija, a u toku su najširi krugovi kastinga u celoj zemlji. Nakog toga, tročlani žiri će krenuti sa ispitivanjem i ocenjivanjem pevačkih sposobnosti mladih kandidata koji će pokušati da prođu u uži krug i tako dobiju šansu da rade sa iskusnim profesionalcima od kojih će svakako dobiti pregršt korisnih saveta za razvoj karijere.
Aleksandra Radović, dama sa jednim od najlepših vokala na domaćoj sceni već ima bogato iskustvo u radu sa mladim talentovanim pevačima u svojoj školi pevanja, a o debiju kao član žirija Prvog glasa Srbije kaže:
- Prvi glas Srbije je odlična prilika za sve one koji traže i čekaju svojih "5 minuta". Takođe je trenutno i jedini šou na ovim prostorima koji zaista daje šansu svima. Profitiraju svi koji su vanserijski talenti, ne samo pobednik, i to je ono što mi se posebno dopada.
A da li će biti stroga Aleksandra kroz osmeh objašnjava:
- Nemam nameru da glumim baba rogu, ja sam i u svojoj školi stroga, ali sam pravična. Svi koji su vredni i rade mogu da očekuju od mene samo najbolje.
O svojoj koleginici Leni Kovačević, Aleksandra ima samo reči hvale:
- Lena i ja smo se upoznale pre par godina na jednom snimanju u Novom Sadu i tada je ostavila utisak na mene kao izuzetno topla i komunikativna osoba. Ona je izuzetno draga i fina devojka i specifičan vokal. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti