Filip Panajotović napustio Farmu

Filip Panajotović napustio Farmu

Autor: | 03/06/2013

0


Sinoć je imanje u Lisovićima napustio Filip Panajotović koji je izgubio u areni od Filipa Mitrovića. Maneken je dobio više glasova, ali pošto su pevaču nakon pobede u kvizu znanja duplirani glasovi, onda je Panajotović izgubio kao duelista. Rezultati glasanja su bili sledeći: 45,21 i 54,79 odsto glasova posle dupliranja. Najteže je ovakav ishod pao njegovoj devojci Staniji Dobrojević koja je bila vidno potrešena. Ona je rekla Filipu da veruje u njihovu vezu i da je čeka.
- Ne mogu da verujem šta se dešava - izjavila je starleta.
Filip Panajotović izjavio je po dolasku u studio da ima tremu, kao i da zna da su njegovi roditelji priželjkivali da izađe sa Farme.
- Neke stvari sam, svesno, radio protiv sebe.  Pogrešio sam na svadbi, kada sam rekao da se Stanija prodala za nagradu. Nisam ljubomoran na Ša ali kada se u kući oko toga pravi galama, morao sam da joj skrenem pažnju. Neke stvari sam, ipak, prećutao.
Maneken je priznao da se zaljubio u starletu.
- Jedva čekam da Stanija izađe sa imanja, da nastavimo vezu. Nisam rekao da neću stupati u veze na Farmi, već da neće biti seksa - rekao je maneken.
- Obožavam devojke ali u životu nisam imao puno veza. Kada sam upoznao Staniju, shvatio sam da mi prija, jedino neke ludorije, koje su u njenoj glavi, moraće da ispravi.
Filip je rekao i da su neki farmeri, među kojima je i Vesna, po svaku cenu želeli da rasture njihovu vezu.
- Možda je bila greška što smo bili toliko bliski. Nisam znao šta da radim. Drugari su se zbog toga ljutili... šta da se radi. Stanija je iskrena ali za neke stvari - nije u pravu. Mislim da ću je čekati. Ne, sigurno ću je čekati, nastavićemo vezu i van farme - rekao je Panajotović i zahvalio se gledaocima koji su za njega glasali.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin