Farma: Sve je spremno za početak

Farma: Sve je spremno za početak

Autor: | 13/03/2013

0


U utorak 19. marta, 22 takmičara će započeti svoju igru na nadaleko poznatom ranču u Lisovićima. Preko 90 dana gledaoci će imati priliku da gledaju rivalstvo, ali i prijateljstvo, možda i neku novu ljubav među takmičarima.
Ali, samo jedan će biti najbolji, najveštiji i najomiljeniji kod naroda. Samo jedan će osvojiti glavnu nagradu – 50.000 evra. Četvrto izdanje najpopularnijeg i najgledanijeg rijalitija na Balkanu, "Farma", startuje posle više od dve godine pauze. Takmičari su već uveliko prošli sve testove i pakuju se za ulazak u karantin, a zatim i u ranč koji je smešten na 2,5 hektara zemljišta. Za sada su javnosti poznati sledeći farmeri: Zorica Marković, Era Ojdanić, Vesna Rivas, Ekrem Jevrić, ali i mladi pevač Filip Mitrović koji je od skoro deo "Grand Produkcije", Filip Panajotović najbolji model Evrope u 2012. godini, reperi Cvija i Sha, novinar Scandala i voditelj emisije "Skandalozno" Marjan Kamenović. Šuška se da će na farmi ovim takmičarima društvo praviti i Sexy Sandra, Goca Tržan, Aleksandra Bursać, Stanija Dobrojević.
Kada uđu na "Farmu" pratiće ih na desetine kamera postavljenih širom parcele, a gledaoci će moći da vide i čuju sve ono što se bude dešavalo na popularnom imanju. Svakodnevno će na Televiziji "Pink" ići pregledi dana u terminu posle 20 časova, a tokom dana dva puta će ići prenos uživo, sa petominutnim odloženim emitovanjem. Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.
Voditelji će ponovo biti Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti