Za njih je vreme stalo: Ove glumice izgledaju lepše nego pre 15 godina

Za njih je vreme stalo: Ove glumice izgledaju lepše nego pre 15 godina

Autor: | 24/03/2015

0


Dženifer Lopez

Neke slavne glumice godinama se nisu menjale te su nakon 15 ili 20 godina, zadržale mladalački izgled. Mnogi se pitaju kako im to uspeva i jesu li kojim slučajem zaista pronašle eliksir mladosti. Ovih pet slavnih dama izgledaju kao da tokom prethodnih deceniju i po nisu ostarile ni dan.

Dženifer Lopez jedna je od najseksi žena Holivuda - ona glumi, peva, brižna je majka sedmogodišnjim blizancima Emi i Maksu i uvek izgleda besprekorno. Na dodeli Gremi nagrada 2000. godine pojavila se u legendarnoj "Versaće" zelenoj haljini i od tada je apsolutni seks simbol. Nema velike razlike između Džej Lo pre 15 godina i danas.

                                            Sofija Vergara

Atraktivna Kolumbijka Sofija Vergara važi za jednu od najlepših žena sveta, a česti su i komentari kako upravo sada izgleda bolje nego ikad. Osim boje kose nije se mnogo toga promenilo od 2002. do 2015. godine.

Sandra Bulok

Sandra Bulok - omiljena holivudska glumica, i u 50. godini može se pohvaliti odličnom linijom i besprekornim izgledom. Uvek nasmejanoj i veseloj Sandri godine su donele lepotu i zrelost.


Hale Beri

Prva tamnoputa dobitnica Oskara u istoriji, može se pohvaliti odličnim izgledom kroz dugi niz godina. Nedavno je rodila svoje drugo dete, a čini se kako je za Hale Beri vreme stalo.


Elizabet Harli

Za atraktivnom Britankom uzdisali su muškarci širom sveta, a danas, u 50. godini života, izgleda podjednako fantastično kao kada se zabavljala sa kolegom Hjuom Grantom.

Autor: Life Content
Foto: Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još