Sofija Vergara: Najpoželjnija žena na svetu

Sofija Vergara: Najpoželjnija žena na svetu

Autor: | 01/02/2012

0

Prema izboru više od milion čitalaca portala AskMen.com, Sofija Vergara (39), najpoželjnija je žena na svetu. Kolumbijska glumica najstarija je žena kojoj je pripala ta laskava titula otkako je ovaj portal od 2000. godine počeo da bira najpoželjnije žene.
- Mislim da su se mnogi muškarci iznenadili kada su saznali da ona ima gotovo 40 godina jer ne izgleda tako - izjavio je urednik portala Džejms Basil.

Na drugom mestu je manekenka Kejt Apton dok je na trećoj poziciji Runi Mara, zvezda filma "Muškarci koji mrze žene". Četvrto mesto zauzela je manekenka Victoria's Secreta Miranda Ker, a peto reperka Niki Minaž. Kejti Peri plasirala se na 16, a Lejdi Gaga na 18. mesto lestvice.
Na listi sastavljenoj od 99 najpoželjnijih žena u 2012. godini našle su se i Kim Kardašijan, Dženifer Lopez, Blejk Lajvli, Stejsi Kibler, Skarlet Johanson i britanska pevačica Adel. Za razliku od vojvotkinje od Kembridža koja se našla na 11. mestu, njena sestra Pipa Midlton zauzela je tek 98. poziciju na ovoj listi.
Najveći poraz doživela je Megan Foks koja je završila na 96. mestu, a brojni čitatelji ostali su iznenađeni jer se na listi nisu našle Anđelina Džoli i Dženifer Aniston.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin