Španska serija: Milan tužio Severinu jer je na svoju ruku upisala dete u vrtić

Španska serija: Milan tužio Severinu jer je na svoju ruku upisala dete u vrtić

Autor: | 04/09/2015

0


Milan Popović tužio je bivšu suprugu, pevačicu Severinu Vučković jer je njihovog sina Aleksandra upisala u vrtić, a da se pre toga nije konsultovala sa njim niti ga je o tome obavestila.

Bivši par ukopšte ne kontaktira, a sve što je vezano za sina dogovaraju njihovi pravni zastupnici. Seve je Aleksandra upisala u privatni vrtić na Kaptolu nedaleko od svog stana, kao i Milanove kuće u Zagrebu.

Vrtić košta 3.000 kuna mesečno što je blizu 400 evra. Luksuzni vrtić ima bazen, park, slanu sobu, a deca u njemu uče engleski. Milan je zabranio advokatima da daju izjave jer je zaključio da to nije dobro za dečaka, a na zagrebačkom Opštinskom sudu pevačica i Popović još čekaju dva spora koje je preduzetnik pokrenuo u mesec dana.


Najpre je tražio da sina viđa češće, dva puta po pet dana u mesecu, a u drugoj tužbi traži da Aleksandar živi sa njim i da mu Seve plaća mesećnu alimentaciju.

Majka bi u tom slučaju Aleksandra mogla da viđa svake druge nedelje od srede do nedelje. Sud je odlučio da spoji te dve tužbe u jednu, a novo ročište još nije zakazano.

Podsetimo, Milan Popović se žalio hrvatskim organima, jer pevačica njihovog sina izlaže javnosti i od njega pravi medijsku zvezdu.

Severina je u strahu jer bi starateljstvo moglo da pipadne srpskom biznismenu. Popović je istrajan u svojoj odluci, a pored svega toga, on želi da povrati i novac koji je ulagao u Vučkovićevu dok su bili u vezi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet, Hello! hellomagazin

Pročitajte još