Milan Popović: Tužba za Severininog menadžera

Milan Popović: Tužba za Severininog menadžera

Autor: | 19/11/2013

0

Milan Popović će opet na sud, ali ovog puta sa Severininim menadžerom Tomislavom Petrovićem, koga je tužio za klevetu.

Srpski biznismen je tužio Petrovića Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu jer je ovaj javno iznosio neistine da je "Milan Popović pretio Severini da će joj uzeti dete", kao i da je "bez njenog znanja i protivzakonito izvadio srpski pasoš za Aleksandra".

U međuvremenu, Milan čeka novo ročište po tužbi za starateljstvo koju je podnela Severina. Na prvom mu je dozvoljeno da viđa sina bez njenog prisustva, a Popović veruje da će sada dobiti dozvolu da vodi sina i van Hrvatske, kao što je to nekada činio.

U želji da svoje iskustvo prenese i na druge očeve i da im pomogne u ostvarivanju roditeljskog prava, Milan je pre nekoliko meseci postao član skupštine i izvršnog odbora Udruženja "Tata" (udruženje razvedenih i rastavljenih očeva i očeva samostalnih staratelja Srbije).

- Milan samo želi da ravnopravno učestvuje u donošenju odluka, vaspitanju i svemu što je u interesu deteta. Javnost inače pogrešno tumači da se Milan bori za starateljstvo. Ovo je bitka za vršenje roditeljskog prava, jer oba roditelja, po zakonu, već imaju starateljstvo - objašnjava Dejan Višekruna, predsednik Udruženja "Tata".

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin