Kim Kardašijan: Dobitnica nimalo laskavog priznanja

Kim Kardašijan: Dobitnica nimalo laskavog priznanja

Autor: | 17/12/2013

0


Sudeći po imenima osoba koje su se našle na spisku najomraženijih u 2013. godini, čini se da ljudi ne zaboravljaju ni “grehe” stare više godina.
Tako, starleta Kim Kardašijan našla se na prvom mestu ovog nimalo laskavog izbora.

Kim Kardašijan
Iako baš i nije pohvalno to što je Kim poznata samo zato što je poznata, mora se reći i da ona, u poređenju s drugim rijaliti zvezdama, stalno nešto radi. Iako bi mogla da živi kao bubreg u loju bez da mrdne prstom, ona svakodnevno radi na brendu Kardašijan. Ali, glavni razlog zbog kog se našla na ovoj listi je njena veza s Kanjeom Vestom...

Džej Leno

Javnost i dalje misli da je Džej Leno kriv kada je pre tri godine njegov kolega Konan O'Brajan napustio NBC televiziju, zbog čega je to i dan danas razlog zbog kog se nalazi među najomraženijim poznatim osobama. Istina, Konan taj animozitet podgrejava sjajnim šalama na račun NBC-ja i Lenoa.

Tejlor Svift
Nekad mnogima omiljena Tejlor je mesto na listi zaslužila, između ostalog, i zbog pesama u kojima je opevala sve svoje bivše momke. Najveći problem je u tome što svi znaju o kome se u kojoj pesmi radi, a pogotovo to nisu spremne da joj oproste brojne obožavateljke Harija Stajlsa i grupe One Direction.

Ešton Kučer
Neki ovog glumca ne vole zbog uloge u seriji “Dva i po muškarca”, neki jer je “upropastio” film o Stivu Džobsu, dok mu većina nije oprostila prevaru, kojom je uništio Demi Mur i njihov brak.

Gvinet Paltrou

Kao prvo, često korišćenje reči “nigga” sigurno nije odmoglo u tome da se Gvinet nađe na vrhu liste najomraženijih poznatih osoba. Zameraju joj to i što je umišljena i što se razbacuje novcem. Takođe, neprestane izjave o zdravom životu i roditeljstvu počele su da iritiraju javnost, a Gvinet pretvaraju u sveznalicu.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin