Kris Džener: Odgovorila američkom predsedniku zbog kritika na račun Kim Kardašijan

Kris Džener: Odgovorila američkom predsedniku zbog kritika na račun Kim Kardašijan

13/08/2013

0

Kris Džener odgvorila je američkom predsedniku Baraku Obami nakon što je kritikovao njenu kćerku Kim Kardašijan i njenog dečka Kanjea Vesta zbog predstavljanja svog raskalašnog načina života na televiziji. Kris, naime, smatra da je Kim sjajan uzor za mlade jer inspiriše ljude da imaju velike snove.
- U moje doba nije postojao taj prozor u život bogatih i slavnih. Deca nisu svaki dan pratila što Kim Kardašijan nosi ili gde Kanje Vest ide na odmor i pri tome mislila da je to nekakvo obeležje uspeha. Njihov razmetljivi stil života ima loš uticaj na mlade ljude - rekao je Obama u jednom intervjuu.
Kris je stoga iskoristila priliku da u svom tok-šouu prokomentariše ove kritike.
- Kladim se da predsednik ima prijatelje koji žive u kućama od po hiljadu kvadrata i verovatno mu ne bi smetalo da ode kod njih i da ih zamoli za novac za svoju predsedničku kampanju. Čudno mi je što proziva Kim Kardašijan i Kanjea Vesta. Pre svega, Kanje nikada ne ide na odmor. A Kim je najvrednija mlada dama na svetu. Ona ne spava, nikad se ne zaustavlja, nikad ne usporava i naporno radi za ono što ima - poručila je Kris.

Izvor: Life Content
Foto: Bang

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti