Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 29/09/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Starija ćerka Bernija i Slavice Eklston udala se za Džeja Ratlenda u junu, a sada su objavili kako čekaju prvu bebu. Par se upoznao pre svega devet meseci. A šta je Tamara rekla za časopis Hello, pročitajte OVDE.

Majkl Daglas otkrio je da se nada da će stvari na kraju izaći na dobro za njega i Ketrin Zitu Džouns. Majkl je nedavno otvorio dušu, a šta je rekao o situaciji sa Ketrin, pročitajte na OVOM linku.

Iako Nikol Šerzinger nije poznata po izazivanju nevolja, britanski mediji prenose kako je ona napravila pravi haos u hotelu na Antigvi, a u društvu kolega iz "X Factora", Dermota O'Lirija i Kerolajn Flek.

Otkriveni su detalji nastupa Britni Spirs u Las Vegasu.

Majli Sajrus veoma je ljuta na svog bivšeg verenika Lijama Hemsvorta, koji je započeo vezu sa meksičkom glumicom Eizom Gonzales samo nekoliko dana pošto je objavljeno da su on i pevačica raskinuli svoju veridbu. Više o tome pročitajte OVDE.

Glumac Hju Džekman progovorio je o svom teškom detinjstvu.

Iako nije osvojila nagradu Emi, lepa Sofija Vergara se odlično zabavila na after-partiju sa kolegama iz serije 'Moderna porodica'. Pogledajte OVDE kako Sofija tverkuje.

Kim Kardašijan trenutno je vrlo zauzeta brigom o svojoj ćerki Nort, ali joj očigledno izuzetno nedostaje pažnja javnosti. Nastavak možete pročitati na sledećem linku.

Zanosna glumica Džesika Alba otkrila je kako je bila previše samokritična kada je reč o njenom telu, a više pročitajte OVDE.

Nekad srcolomac za kojim su uzdisale tinejdžerke, Nik Karter, član benda Backstreet Boys, svojevrsne preteče današnjih bendova One Direction i Big Time Rush, otvorio je srce u šou Dr Fila, gde je došao kako bi predstavio knjigu "Facing The Music And Living To Talk About It". Detalje o porodičnoj tragediji koja je zadesila Nika, možete pročitati OVDE.

Nakon nedelja ćutanja o svemu što se dešava u njegovom životu, Lamar Odom se konačno oglasio, reagovavši na kontroverzni intervju koji je njegov otac Džo Odom dao tabloidu "Heat".

Ričard Gir razvodi se od svoje supruge, glumice Keri Lovel. Zvezda filma "Zgodna žena" i 52-godišnja Keri okončali su svoj brak dug 11 godina. Detalje o razvodu poznatog glumca možete pročitati OVDE.

Džejda Pinket Smit, 42-godišnja glumica, koja ima sina Džejdena (15) i kćerku Vilou (12), sa suprugom Vilom Smitom, progovorila je o svojoj borbi sa zavisnostima.

Kim Kardašijan, koja je sa reperom Kanjeom Vestom nedavno dobila kćerkicu Nort, povukla se iz medija. Međutim, njen verenik, iako nije voleo previše da se eksponira, sve češće daje izjave i u njeno ime. Pročitajte OVDE Kanjeovu poslednju izjavu.

Arnold Švarceneger ima novu devojku.

Gvinet Paltrou otkrila je kako se nada da bi mogla da oprosti suprugu Krisu Martinu kada bi je prevario. Šta je izjavila Gvinet o neverstvu, pročitajte OVDE.

Aron Pol smatra da je brak veoma lak. Zvezda hit serije "Breaking Bad" oženio se režiserkom dokumentarnih filmova i aktivistkinjom, Loren Parsekian, u maju na ceremoniji u Malibuu, a otkriva da je njihovo venčanje sa temom Pariza bilo najbolje iskustvo koje je ikada imao. Nastavak pročitajte na OVOM linku.

Robert Patinson ima novu devojku. A koja je to uspela da osvoji srce popularnog glumca, saznajte OVDE.

Bivša teniserka Martina Hingis osumnjičena je da je uz pomoć majke pretukla svog supruga. Više detalja pročitajte OVDE.

Britanska kraljevska porodica priprema se za još jedan značajan događaj. O čemu se radi, otkrijte OVDE.

Majli Sajrus progovorila je o raskidu veridbe sa Lijamom Hemsvortom i otkrila da je želela da stavi tačku na njihovu vezu mesecima pre nego što su zaista raskinuli. Nastavak možete pročitati na OVOM linku.

Glumica Kejli Kvoko verila se za Rajana Svitinga, prenose američki mediji. A koliko je glumica uzbuđena zbog veridbe i šta je napsala na svom Tviteru, vidite ovde.

Iako važi za ljubiteljku dobrog provoda i ludih žurki, koje često posećuje, Rijana kaže da su joj dosadili izlasci. Pogledajte OVDE šta je Rijana izjavila u svom poslednjem intervjuu.

Džena Djuan Tejtum, koja je sa Čeningom Tejtumom pre četiri mesa dobila kćerku Everli, kaže da joj suprug mnogo pomaže oko bebe dok ona radi.

Nekoliko nedelja nakon što je teškim porođajem donela na svet sina Džeta Rivijeru, Kejti Prajs hitno je prevezena u bolnicu gde je operisana.

Eva Longorija kaže da ne oseća pritisak da postane majka, te da misli da nije ništa strašno ukoliko ne bude imala dece. A šta je tridesetosmogodišnja glumica rekla u razgovoru za "Access Hollywood", saznajte OVDE.

Kanje Vest besno je odreagovao na jedan skeč američkog komičara i voditelja Džimija Kimela, koji se našalio na račun slavnog repera i intervjua koji je nedavno dao. Više o tome pročitajte na OVOM linku.

Natali Portman i njen suprug Benžamin Milipje pripremaju se za selidbu u Francusku. Više detalja možete pročitati OVDE.

Kejti Peri izjavila je da smatra da je njen dečko Džon Majer genije. Njenu izjavu možete pročitati OVDE.

Kejt Apton u vezi je sa ukrajinskim plesačem i koreografom Maksimom Čmerkovskim. Detalje o novoj romansi možete pročitati na sledećem linku.

Ukoliko vas zanima ko je nova članica žirija britanskog "X Factora" kliknite OVDE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin