Anđelina Džoli besna na Breda: Ne želim decu blizu Kanjea Vesta i Kardašijanovih! (video)

Anđelina Džoli besna na Breda: Ne želim decu blizu Kanjea Vesta i Kardašijanovih! (video)

Autor: | 24/09/2019

0

Nakon što je najzad okončala brak sa Bredom Pitom i na prvi pogled izgladila sve nesuglasice koje je imala s njim, očito je da Anđelina i Bred Pit nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik, jer su im interesovanja potpuno različita, a kompromisna rešenja i ustupci su im tema koja se zaobilazi.

Bred Pit se nakon dužeg perioda ponovo sastavio, s velikim uspehom vratio snimanju filmova, ali su u njegov život uplovili i neki drugi ljudi, koji nisu po volji bivšoj supruzi. Pit se nedavno pridružio alternativnoj crkvi koju je pokrenuo reper i producent Kanje Vest (42), što Džoli ne može da podnese.

- Bred se u poslednje vreme druži sa sestrama Kardašijan i Kanjeom, a Anđelina ne želi svoju decu u njihovoj blizini. Dala mu je ultimatum da mora da izabere između sopstvene dece ili rijaliti porodice - rekao je izvor blizak porodici za magazin Radar Online.

Anđelina se navodno užasava političkih stavova porodice i njihovog načina života i da je spremna da dodatno zagorča bivšem suprugu život i njegov odnos s decom, koji je ionako 'na tankom ledu'.

Ne pomažu ni insinuacije kako Kanje za svog novog prijatelja iz crkve već ima novi plan - namestiti mu Kloi Kardašijan (35), sada kad su iza oboje propali ljubavni odnosi.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/kloi-kardasijan-dovedite-mi-breda-pita-vodicu-ljubav-s-njim-na-otvorenom/

Glumac se članovima porodice Kardašijan pridružio u Kanjeovoj crkvi u Kaliforniji, a njegova je pojava među okupljenima izazvala iznenađenje. Međutim, Bred je bio dobro raspoložen pa je posle ceremonije razgovarao s Kanjeom. Čini se da Pit nema nikakvu nameru da odustane od svojih novih prijatelja.

- Sviđa mi se što u svetu postoje ljudi kao Kanje, drugačiji je. Imam osećaj kao da je došao i poremetio postojeći raspored. Ne možemo da se pravimo da ne postoji njegova muzika i da nema uticaj - rekao je nedavno glumac, koji iz braka s Anđelinom ima šestero dece, ali odnos s njima sve je lošiji nakon razvoda.

hellomagazin.rs Guliver/Splash/CoverImages

Najnovije vesti