Emina, Kristina, Željko i Kiki: Žiri "X Factora" na okupu

Emina, Kristina, Željko i Kiki: Žiri "X Factora" na okupu

Autor: | 11/09/2013

0


U prostorijama Pink televizije održano je prvo promo fotografisanje članova žirija najpopularnijeg pevačkog šou programa na svetu, "X Factor", čiji se početak emitovanja očekuje 22. oktobra.
Žiri u poznatom sastavu: Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač došli su na snimanje vidno raspoloženi i spremni za prvi snimajući dan.
- Biti žiri u ovom tv formatu velika je privilegija u svim zemljama u kojima se ovaj šou emituje, te je isti slučaj i u našoj zemlji. Produkcija je zaista izabrala najbolje i verujemo da će ovako dobra atmosfera, kakva je bila na prvom susretu, vladati sve do superfinala - poručuje Milena Popović, portparol “X Factora”.
Poznati četverac imaće veoma važnu ulogu u ovom televizijskom formatu, ulogu mentora, te su ovu prvu priliku iskoristili i da porazgovaraju o strategiji i teškom zadatku koje ih očekuje od jeseni.
Finale “X Factora” zakazano je u Kombank Areni krajem februara 2014, kada će Srbija i region dobiti prvu "X Factor" zvezdu na ovim prostorima! Pobednika prvog “X Factora” očekuju vredne nagrade, a šou realizuju produkcija "MBK" i Televizija "Pink".

Autor: Life Content
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti