Kiki Lesendrić: Kritike na račun Milića Vukašinovića

Kiki Lesendrić: Kritike na račun Milića Vukašinovića

21/11/2013

0

Zoran Kiki Lesendrić odreagovao je na izjavu Milića Vukašinovića da je neostvaren i pun mržnje i da je to razlog što je Miliću dao "ne" nakon njegovog dramatičnog pojavljivanja u šou "X Factor Adria".

Naime, Milić se pojavio noseći masku, kako ga ne bi prepoznali, ali nije uspeo da prođe u sledeći krug takmičenja za šta je okrivio sujetu i ljubomoru žirija. Ipak, Lesendrić smatra da je Milićev nastup bio bizaran i da je smešno graditi karijeru u 63. godini.

- Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu! Kad se pojavio na sceni, nisam provalio da je to on. Ako misli da se ostvaruje sa šezdeset godina, onda nemam šta da kažem. Od svih 170 kandidata bio je ubedljivo najgori i nastup mu je bio bizaran! Takvo ponašanje je neprimereno čoveku koji je imao kakvu-takvu kompozitorsku karijeru - rekao je Lesendrić.

Inače, Milić se prijavio za takmičenje kako bi, prema njegovim rečima, pokušao da dostigne svetsku slavu i privuče pažnju britanskih producenata. Žiriju se predstavio kao Frenzi Nes, a Željko Joksimović otkrio je ko se nalazi iza maske.
Ipak, Kristina i Kiki mu nisu dali "da", pa je on prokomentarisao kako su neostvareni, ljubomorni i kako nisu smeli da se nađu u žiriju takmičenja X Factor Adria.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti