X Faktor: Kristina i Željko vode kandidate u "kuće sudija", gost mentor Leontina

X Faktor: Kristina i Željko vode kandidate u "kuće sudija", gost mentor Leontina

Autor: | 23/12/2013

0


Ovog utorka u 21:15 na TV Pink čeka nas novo uzbuđenje! U novoj epizodi popularnog šou programa „X Faktor“ videćemo kako su se takmičari iz grupe Željka Joksimovića "Stariji od 27" i Kristine Kovač "Bendovi" pokazali u nemilosrdnoj fazi takmičenja "kuće sudija"! Poznato je da u ovoj fazi takmičenja sudije „X Faktora“ pozivaju svoje goste mentore koji će im pomoći da naprave pravi izbor. Takmičari će se, i ovoga puta, predstaviti svojim mentorima u kućnoj atmosferi, a samo tri iz Kristinine i tri kandidata iz Željkove grupe plasiraće se u dalji tok takmičanja!

Kristina Kovač je za svog gosta mentora izabrala dugogodišnju prijateljicu i vrhunskog profesionalca, sa kojom je i Željko u svojoj muzičkoj karijeri sarađivao, ali i bio u romantičnoj vezi - Leontinu Vukomanović!

- Leontina Vukomanović je, iako možda iznenađujući, odličan i pravi izbor za gosta sudiju koji mi je pomogao da donesem jako teške odluke. Cenim činjenicu da je ova žena fenomenalan autor, iza sebe ima pesme koje su gradile čitave karijere, i ako izuzmemo stilske razlike koje među nama postoje, ona je jedna od retkih žena autora na domaćoj sceni čiji rad poštujem. A plus smo dve Škorpije, što je ubitačna kombinacija, videćete u emisiji! – izjavila je Kristina Kovač.

Kakvi su bili Kristinini i Leontinini komentari, da li su bendovi opravdali očekivanja svog mentora, ko je plakao i zbog čega i ko se plasirao u dalje takmičenje videćemo u najuzbudljivijoj epizodi “X Faktora” do sada koja je na programu u utorak (21:15) na TV Pink!

kristinina grupa takmicara BENDOVI

Tekst i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti