X Faktor: Izabrani finalisti iz Eminine i Kikijeve grupe!

X Faktor: Izabrani finalisti iz Eminine i Kikijeve grupe!

Autor: | 18/12/2013

0

Sinoć je počela nova faza takmičenja “Judges' Houses”, odnosno “kuće sudija” gde će od 24 takmičara u dve epizode biti odabrano samo 12 koji nastavljaju takmičenje. U prvoj epizodi Emina i Kiki imali su težak zadatak da kao mentori izaberu po troje kandidata iz svojih grupa.
Na početku nove epizode videli smo kako su se takmičari grupe “Muškarci do 27” proveli u Istanbulu, gde su bili počasni gosti njihove mentorke Emine Jahović Sandal. U ovoj grupi našli su se: Stefan Koković, Aleksa Perović, Haris Ćato, Lukijan Ivanović, Petar Jojić i Miloš Bajat. Većina takmičara je prvi put letela avionom, pa će im ovo uzbudljivo putovanje sigurno ostati u sećanju. Po sletanju u ovaj bajkovit grad Lukijana, Harisa, Stefana, Aleksu, Petra i Miloša dočekala je odlično raspoložena Emina, koja se potrudila da svojim kandidatima priredi nezaboravno iskustvo, što su oni i potvrdili u intervjuima. Pošto su ovi talentovani momci proveli nekoliko dana u Istanbulu, vratili su se u srpsku prestonicu, zajedno sa svojom mentorkom Eminom Jahović, koja nije želela da tešku odluku o tome ko prolazi dalje donese u Istanbulu, kako ne bi pokvarila celokupan utisak kanidatima koji ne nastavljaju takmičenje.
- Kompletno iskustvo vezano za “kuće sudija” je bilo fenomenalno! Drago mi je da su kandidati bili kod mene i zaista nisam želela da njihov prvi dolazak u Istanbul ostane u lošem secanju i zato smo odluke doneli u Beogradu. Naravno, sve mi je bilo lakše kada sam, kao gosta mentora, pozvala svog supruga koji ima bogato radno iskustvo. Mustafa mi je mnogo pomogao u ključnim momentima – iskrena je Emina Jahović.
Dan odluke je bio veoma uzbudljiv, takmičari su vredno vežbali proteklih nedelja, pa ni rezultat nije izostao. Svaki takmičar se predstavio jednom muzičkom numerom, a Emina i njen suprug Mustafa Sandal uživali su u svim nastupima.
- Dugo sam u poslu šoubiznisa i nisam imao prilike da baš često vidim ovakav nivo nastupa. Mislim da si uradio savršen posao! – rekao je Mustafa Lukijanu. Emina je bila veoma zadovoljna progresom njenih kandidata, pa je na kraju svih nastupa imala težak zadatak da izabere samo troje takmičara koji će nastupati u finalu. Proglašenje rezultata je bilo veoma uzbudljivo, posebno u slučaju Harisa Ćata, koji se i rasplakao od sreće. Iz Eminine grupe „Muškarci do 27“ u finale „X Faktora“ plasirali su se: Lukijan Ivanović, Aleksa Perović i Haris Ćato.
I Kiki Lesendrić je proveo uzbudljiv dan sa svojom grupom takmičara "Devojke do 27". U ovoj grupi našle su se: Tamara Milanović, Aleksandra Brković, Ilma Karahmet, Hristina Vuković, Aleksandra Sekulić i Katarina Jovanović. Kao gosta mentora Kiki je pozvao Scotta Millsa, dugogodišnjeg prijatelja i radio voditelja iz Velike Britanije koji mu je svesrdno pomogao da donese ispravnu odluku.
Scott je bio oduševljen pevačkim umećem pojedinih takmičarki.
- Imaš jako moćan vokal – rekao je Mills Aleksandri Brković koja je nastupala prva pevajući baladu Jelene Tomašević. Međutim, bilo je i onih koje su njihovog mentora Kikija Lesendrića razočarale!
- Hristina je bila bolja ranije – bio je iskren Kiki. Tamara se predstavila pesmom Bebi Dol i izmamila je zadovoljan osmeh svom mentoru. Po završetku svih nastupa Tamara, Aleksandra, Ilma, Hristina, Aleksandra i Katarina strpljivo su čekale Kikijevu odluku. Kada je došao momenat proglašenja rezulata, Kiki je bio vidno nervozan, čak mu je pri saopštavanju rezultata u jednom trenutku glas podrhtavao.
- Ni malo mi nije bilo lako da donesem odluku ko od ovih sjajnih devojaka ide u finale. Zaista su se sve devojke maksimalno trudele. Znam da nije lako nastupati pred samo dva čoveka. Scott Mills mi je dosta pomogao – rekao je Kiki. Devojke su ulazile jedna po jedna da čuju rezultate, bilo je veoma napeto i ubudljivo! U finalu, iz Kikijeve grupe "Devojke do 27", gledaćemo Tamaru Milanović, Ilmu Karahmet i Aleksandru Brković.

Takmičari su se predstavili sledećim kompozicijama:

Aleksandra Brković - Jelena Tomašević - Jutro
Hristina Vuković - Negativ - Svet tuge
Ilma Karahmet - Kelly Clarkson - Because Of You
Miloš Bajat - Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko
Stefan Koković - Dejan Cukić - Julija
Percholy - Hari Mata Hari - Lejla
Katarina Jovanović - Jinx - Tamo gde je sve po mom
Aleksandra Sekulić - Viktorija - Daj, ne pitaj
Tamara Milanović - Bebi Dol - Hajde da uzmemo neki dobar auto
Haris Ćato - Sevdalinka - Žute dunje
Aleksa Perović - Massimo Savić - Bivši
Lukijan Ivanović - John Legend - All Of Me

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti