Kristina Kovač: Danijel i ja želimo bebu

Kristina Kovač: Danijel i ja želimo bebu

Autor: | 09/04/2014

0


Kantautorka Kristina Kovač kaže da joj se još nisu potpuno slegli utisci posle finala „X faktora“, ali da je Daniel Kajmakoski zasluženo pobedio, jer je reč o momku koji ima šanse da postane regionalna zvezda. Članica žirija ovog muzičkog takmičenja ističe da bi volela da komponuje pesme za mladog Makedonca, ali i za druge talentovane učesnike „X faktora“, kao i da nastavi saradnju sa grupom „Doktori“, kojoj je prethodnih meseci bila mentor.

- Moja želja je da pravim pesme za „Doktore“ i da im na sve moguće načine pomognem da postanu prava senzacija u regionu - kaže za „Novosti“ Kristina.
- Sigurna sam da pametnim vođenjem karijere mogu da postanu glavni srcolomci tinejdžerki na Balkanu. Ali, sve šanse moraju brzo da se iskoriste.

Mislite li da dečački bendovi imaju budućnost u Srbiji?

- Ljudi, nije Srbija kraj sveta, koliko god neki od nje to pokušavali da naprave. U vreme kad smo Aleksandra i ja napravile potpuni bum sa „K2“, mladi su slušali miks repa i narodne muzike, pa i turbo folk. Ako smo nas dve, sa muzikom koja je stilski bila prilično oslonjena na svetski mejnstrim tog trenutka, mogle da napravimo ogroman uspeh na tadašnjoj sceni, sve je moguće.

Imali ste sličan pokušaj s „Petim elementom“?
- Problem grupe „Peti element“ je bio u potpunom nedostatku medijske podrške. Nije mi bilo jasno rezonovanje novinara u tome da petoricu mladih i slatkih momaka koji odlično pevaju ne podrže u nastojanju da se plasiraju na naše tržište, koje ni tada nije obilovalo modernim zvukom. „Doktori“ su sasvim druga priča - mlađi su, publika je preko „X faktora“ uspela da ih upozna i kao ljude, jer je to, ipak, svojevrstan rijaliti šou, što je prednost. Oni već imaju publiku, sad ih samo treba pretvoriti u umetnike sa autorskim albumom, koncertima i karijerom.

Rekli ste da će vam posle „X faktora“ nedostajati svađe sa Željkom Joksimovićem?
- Već mi nedostaju! Prilično sam živnula od svega toga, inteligencija mi je poslednjih meseci bila dobro utrenirana, jer sam morala da odgovaram na svakakve komentare mog dragog kolege, mada mu nisam ostala dužna. Bilo mi je zadovoljstvo da se borim za stvari u koje verujem i sistem vrednosti koji zastupam, a najdraže od svega mi je što je publika to prepoznala.

Mnogi smatraju da su prepucavanja i čarke pred kamerama bili samo deo šoua?

- U tome nema apsolutno nikakve istine. Glumi nismo naročito vični i to bi izgledalo katastrofalno loše da nije sve bilo spontano.

Šta mislite o Joksimovićevoj muzici i da li biste voleli da sarađujete sa njim?
- Cenim ga kao kompozitora i izvođača, ali nije moja šolja čaja.

Zapostavili ste karijeru?
- Moja kantautorska karijera čeka da se pokrenem i uradim nešto novo, a da bude na nivou mog prvenca „U nebranom grožđu“. Ništa ne želim da radim po svaku cenu, niti da budem selebriti bez pokrića, ali komponovanjem se bavim vrlo aktivno. Nastojim čak da se probijem kao kompozitor na strano tržište.

Čime vas je osvojio dečko Danijel Brakus ili je „čovek prosto čaroban“, kao što kažu stihovi jedne vaše pesme?

- Sve sam pesmom rekla. To je muškarac kakvog nikada nisam srela i više neću upoznati, u to sam sigurna. On je čovek koji ima najjaču snagu karaktera, izdržao je u životu stvari koje mnogi ljudi ne bi. Poseban je na svaki način - inteligentan, nežan, nesebičan, privržen i posvećen. On je ljubav mog života.

Koliko vas i Danijela deli od „ludog kamena“ i hoćete li ćerki Tari podariti brata ili setru?
- Uopšte mi nije bitno da li ćemo se Danijel i ja venčati ili ne. Potvrdu njegove ljubavi imam kroz sve što mi pruža i nadam se da će tako biti zauvek. Što se bebe tiče, oboje bismo to jako voleli.

izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još