Bojana Rajić: Novi životni izazovi

Bojana Rajić: Novi životni izazovi

Autor: | 08/11/2013

0


Otkako se rastala od golmana "Partizana" Vladimira Stojkovića, manekenka i jedna od najlepše obučenih dama u Beogradu Bojana Rajić odlučila je da pokrene sopstveni biznis i otvori butik "Pearls and Trash", a svo slobodno vreme provodi sa sinom Lavom. Atraktivna majka dvoipogodišnjeg Lava koristi lepo jesenje vreme kako bi sa svojim mališanom što više vremena provela na svežem vazduhu, a njihovo najčešće odredište je okolina njenog novog lokala na Senjaku. Kada se završio Lavov boravak u vrtiću, zgodna brineta sa sinom uglavnom bude napolju, što dečaku veoma prija. Ovog puta posle izvesnog vremena provedenog u šetnji, Rajićeva je mališana odvela u igraonicu da se zabavlja sa vršnjacima, pod nadzorom animatorki. Za to vreme Rajićeva je otišla da obiđe svoj novi lokal da videla kako napreduju radovi na uređenju enterijera, a tokom posete je obavila i nekoliko telefonskih poziva koji se odnose na dopremanje garderobe koja će se prodavati. Poslednjih meseci često je odlazila u Italiju odakle će uvoziti stvari, a veliko svečano otvaranje planira da organizuje već u novembru.
U međuvremenu, zgodna majka ne zapostavlja svoje obaveze prema sinu, pa je u njegovom vrtiću počela da pohađa program za roditelje na kome eminentni psiholozi uče majke i očeve kako da prema svojoj deci održe autoritet i kako da ih vaspitavaju i budu istrajni u svojim vaspitnim merama. Bojana tvrdi da je mnogo toga naučila i da joj taj program pomaže prilikom vaspitavanja sina, a i u razgovoru sa ostalim roditeljima je stekla mnoga iskustva.
Dvoipogodišnji mališan provodi dosta vremena i sa svojim ocem Vladimirom, koji ima priliku da ga vidi kad god poželi. Iako su u početku želeli da se sporazumno razvedu, Bojana i uspešni sportista nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, tako da će o tehničkim detaljima njihovog razvoda konačnu odluku ipak doneti sud. Nekadašnja pobednica rijalitija „Prvi kuvar Srbije“ predala je zahtev za razvod braka tokom leta, ali prvo ročište još nije zakazano zbog procedure u vezi sa procenom roditelja koju bi trebalo da obavi socijalna služba. Bojana je još pre nekoliko meseci, kada se rastala od svog i dalje zvaničnog supruga, odlučila da ne daje izjave za medije o tom događaju, dok je Stojković bio otvoreniji i javno je govorio o razlozima njihovog neslaganja.
Uspešni sportista je posle razlaza sa Bojanom otpočeo ljubavnu romansu sa manekenkom Dejanom Živković, koju javnost poznaje iz takmičenja „Prvi srpski top-model“ u kome je učestvovala. Iako je izgledalo da ih spajaju jake emocije i da će ljubav između njih biti dugovečna, već posle nekoliko sedmica veze tokom leta su se rastali i svako je krenuo svojim putem. Vladimir je tvrdio da je Rajićeva bila u vezi sa predsednikom skupštine Košarkaškgo kluba "Crvena zvezda" Branislavom Đurđevićem, ali to nikada niko nije potvrdio niti su njih dvoje viđani u zajedničkom društvu.
Umesto da se osvrće na priče koje poslednjih meseci o njoj kruže, lepa crnka odlučila je da se potpuno posveti novom životnom poglavlju. Preselila se u novi stan u kome živi sa sinom, uskoro će započeti samostalni biznis, a najvažnije joj je da dvoipogodišnji Lav ima bezbrižno detinjstvo.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još