Jelena Tomašević: Rodiću kćerku

Jelena Tomašević: Rodiću kćerku

Autor: | 30/10/2011

0

Popularni estradni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić čekaju kćerku. Ime njihove naslednice još se ne zna, ali novopečeni supružnici kažu da je u opciji pet imena, te da će izabrati ono koje joj bude najbolje pristajalo. Mada je u šestom mesecu trudnoće, pop pevačica ovih dana dobija komplimente da nikada nije lepše izgledala kao sada u blagoslovenom stanju, te da bi bilo super da stalno bude trudna.
- Osećam se lepo iznutra, pa možda je to razlog što pozitivno zračim na okolinu. Čini mi se da bih mogla uvek da budem trudna. Ništa mi nije teško. Budući da nosim kćerkicu, Ivan i ja počeli smo da smišljamo imena. Izabrali smo pet, a kada budemo videli našu princezicu, daćemo joj ono ime koje joj pristaje. Porodiću se prirodnim putem, jer sam čula da je tako zdravije za bebu - kaže Jelena.
Pevačica ističe da su ona i Bosiljčić tajili pomirenje da bi sačuvali vezu od javnosti i u miru doneli odluke o sklapanju braka i proširenju porodice. Popularni par bio je prezadovoljan kada je dobio blagoslov od preosvećenog vladike žičkog Hrizostoma da krajem avgusta dođe u Crkvu Svete trojice u Gornjem Milanovcu, kako bi obavili crkveno venčanje.
- Venčanju su prisustvovali samo naše porodice i kumovi, ali se na kraju ono pretvorilo u pravi gradski događaj dana, pa je dvorište crkve bilo prepuno Gornjomilanovčana. Zato je svadbeno veselje bilo u užem krugu prijatelja i rodbine, pa smo mogli opušteno da se veselimo uz pesme kolega Sergeja Ćetkovića, Željka Joksimovića, Saše Kovačevića, pa i uz moje.
Mada je planirala da stupi u brak posle tridesete godine, pevačica kaže da ju je ljubav naterala da promeni planove.
- Brak mi je ispunio život i svakodnevicu, a mogu misliti koliko će biti čaroban bebin dolazak na svet. Oduvek sam bila za brak i porodicu, ali nisam mogla da pretpostavim da je zajednica toliko lepa. Imam malo bračnog iskustva, tako da nije podobno da pričam o tome, ali moj i Ivanov zajednički život od nekoliko meseci je prelep - priča pevačica, demantujući da je ljubomorna na popularnost svog supruga kod pripadnica lepšeg pola.
- Ivan je nežan, pažljiv i posvećen muž. Verujemo jedno drugom, tako da su priče o mojoj ljubomori želja pojedinaca da odreagujemo na tračeve, ali nikada nisu uspeli i neće uspeti da nas isprovociraju. Naša ljubav je jača od svega.

Izvor: Novosti.rs

Foto: Luka Šarac

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti