Zdravko Čolić: Koncert u Zagrebu 8. marta 2012. godine

Zdravko Čolić: Koncert u Zagrebu 8. marta 2012. godine

17/01/2012

0

Svakoj ženi i pravim muškarcima na poklon, muzička poslastica: gala koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb, 8. marta. Za svaku ženu i samo za prave muškerce - ponosno najavljujemo koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb.
Neprikosnoveni šarmer neverovatnih glasovnih mogućnosti i ime koje traje decenijama, prvo je na šta pomislimo kada se spomene Zdravko Čolić. Nemoguće je nabrojati sve hitove ovog pevača i sigurno bi njihovo preslušavanje trajalo danima. Svi znamo, ali baš od reči do reči, pesme "Ti možeš sve, al' jedno ne", "Stanica Podlugovi", "Produži dalje" i pesmu koju bi Čola mogao nazvati autobiografskom "Pjevam danju, pjevam noću". Čolina pesma "Ti si mi u krvi" važi za evergrin i jedna je od najboljih pesama nastalih na našim prostorima.
- Najteže je izabrati repertoar za koncert i uklopiti se u predviđenu satnicu. Često produžim koncert jer uživam u pevanju i deljenju emocija sa publikom - često je komentarisao Čola.

Svi koji su prisustvovali njegovom koncertu u zagrebačkoj Areni pre tri godine svedoci su da je Čola pevao tri sata, a publika ni nakon toga nije htela da napusti dvoranu, već je tražila još. Od sedamdesetih godina do danas Čola je jednako popularan. Jedini je čovek s ovih prostora koji i dan danas na jednom mestu može da okupi 100.000 ljudi.
Uz Čolu zaboravljamo na sve granice, probleme i razlike - na njegovim koncertima svi smo jedno. Tekstovi Čolinih pesama himna su mnogih generacija. Uz Čolu baš svako od nas nađe razloga da se smeje, plače i da ljubi, ali i kada gubimo, Čola je tu, uvek je i svuda dobrodošao. Svaki od koncerata u regiji ispunjen je do poslednjeg mesta. Pamtimo još spektakularne koncerte u pulskoj Areni, sarajevskom Koševu, ljubljanskim Stožicama, beogradskoj Marakani i Ušću.
- Pevam većinom ljubavne i vesele pesme. Ljudi na koncertu bi trebalo da se opuste i slušaju pesme koje ih vesele ili koje ih emotivno vraćaju nekoj ljubavi, a ne da ih diraju u nekom nacionalnom ili patriotskom smislu. Nisam čovek koji ulazi u nacionalne i političke vode. Ta moja neutralnost nije taktika, nego je deo moje ličnosti. Čovek mora biti pametan i živeti svoj život - izjavio je Zdravko, pokušavajući da nam objasni neverovatnu popularnost u celoj regiji. Pokažimo mu da ga Zagreb čeka i darujmo mu za dobrodošlicu punu Arenu. Čola će bez sumnje svima uzvratiti onim što ima: svojim glasom, pesmama i energijom.  Agencija "Gramofon" vas poziva na koncert pun pozitivnih emocija, odlične vokalne izvedbe i ljubavnih pesama. Zdravko Čolić ponovo sa svojim obožavaocima u Areni Zagreb, 8. marta u 20 sati. Ulaznice uskoro u prodaji.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti